Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change

Cowon Plenue D2 dual DAC Goud


 • Cowon Plenue D2 dual DAC Goud
  Cowon Plenue D2 dual DAC Goud PLENUE D2 maakt gebruik van dubbele CS43131-DAC's, een premium DAC van de volgende generatie met een hoofdtelefoonversterker met een hoge resolutie voor een perfect HD-geluid met minimale ruis. Met de hoogwaardige 2,5 mm gebalanceerde uitgang is de DSD128 native, zodat je je muziek zo duidelijk mogelijk kunt horen. Met een signaalruisverhouding (SNR) van 130dB, een harmonische vervormingsfactor (THD + N) van 0,=04% en een gebalanceerde uitgang van 4,=Vrms en 5 digitale filters, kunt u genieten van geluidsafstemming die zelfs de gehoorlimiet overschrijdt met hetzelfde originele geluid. JetEffect 5, een unieke geluidsveldtechnologie van Cowon, en BBE + is ook opgenomen om de optimale muziekomgeving te bieden om te voldoen aan de voorkeuren van verschillende klanten
  Dankzij de combinatie van een laag stroomcircuit en een laag batterijverbruik met een krachtige batterij kan de PD2 continu 45 uur MP3-standaard en 30 uur hoogwaardige standaardinhoud afspelen. Het wordt geleverd met 64 GB aan intern geheugen en ondersteunt micros-SD-kaarten tot 128 GB.
  De Cowon PlenueD2 kan de volgende formaten afspelen:
  DSD (DFF, DSF, ISO ) /FLAC / WAV/ AIFF/ ALAC/ APE/ MP3/ WMA/ OGG.
  140 Niveaus Volumeregeling
  Nauwkeuriger volumeregeling, die wordt onderverdeeld met 0,5 dB per stap, maakt zeer fijne volumeregeling mogelijk. De functie 'Accelerate and Increase', die wordt gebruikt door de knop ingedrukt te houden, stelt de luisteraar in staat om op het optimale niveau te genieten van het HD-geluid, waardoor de volumebreedte van de 140 stappen eenvoudig en snel wordt.

  11 niveaus Weergave snelheidsregeling
  U kunt de gewenste afspeelsnelheid selecteren uit elf niveaus van afspeelsnelheid van 50% tot 150%. Als u op een langzamere snelheid wilt luisteren dan de standaard afspeelsnelheid van 100%, of als u op hoge snelheid wilt luisteren, kunt u de gewenste afspeelsnelheid selecteren en ervan genieten.

  Wide Angle Touch Display
  De PD2 is eenvoudig en eenvoudig te bedienen, met een breed aanraakscherm en een intuïtieve grafische gebruikersinterface.

  Bedieningsknoppen - Power, volume, weergave, navigatie
  Met de knoppen kunt u eenvoudig alle functies bedienen die te maken hebben met het afspelen van muziek, zoals voeding, volume, afspelen, navigatie enz., zodat u ze gemakkelijk in uw zak kunt bedienen.

  Grafische gebruikers-interface
  De geavanceerde GUI is eenvoudig te bedienen en intuïtief, met gebruiksvriendelijk ontwerp als topprioriteit. Hoge-resolutie albumillustraties, Matrix-browsers en skins met drie spelers om visuele aanpassingen te verbeteren.

  JetEffect 5 en BBE +
  JetEffect 5 en BBE + combineren om geluidsvervormingen en fase te corrigeren die worden veroorzaakt door de fysieke beperkingen van een ontvanger of de luisteromgeving en reproduceren geluid dat zich het dichtst bij de originele studio-opname bevindt. Bovendien kunnen gebruikers hun eigen optimale geluid creëren volgens hun persoonlijke voorkeuren via het gebruik van BBE + - en EQ-filters.

  337


  Titel: Cowon Plenue D2 dual DAC Goud
  Prijs: € 337,00
  Productcode: 9200000108458884


   

PLENUE D2 maakt gebruik van dubbele CS43131-DAC's, een premium DAC van de volgende generatie met een hoofdtelefoonversterker met een hoge resolutie voor een perfect HD-geluid met minimale ruis. Met de hoogwaardige 2,5 mm gebalanceerde uitgang is de D....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top