Adm. Financiële Advisering Kafa
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

JBL E65BT NC - Draadloze over-ear koptelefoon met • JBL E65BT NC - Draadloze over-ear koptelefoon met noise cancelling - Zwart

  JBL E65BT NC - Draadloze over-ear koptelefoon met Jezelf even helemaal afsluiten van de wereld, terwijl je geniet van awesome tunes? JBL geeft het je, met de JBL E65BT NC. Deze draadloze over-ear koptelefoon beschikt namelijk over actieve noise cancelling. Dat houdt in dat de koptelefoon door middel van een microfoon het omgevingsgeluid analyseert en vervolgens een tegensignaal uitstuurt, zodat het omgevingsgeluid wordt weggefilterd. Dankzij de ergonomische oorkussens gaat de koptelefoon niet klemmen en krijg je geen last van je oren, zelfs niet bij lange luistersessies. De batterij gaat lang genoeg mee om je een hele dag te voorzien van muziek. Met noise cancelling en via bluetooth luisteren heb je zo'n 15 uur plezier van deze koptelefoon. Binnen twee uur laden is de batterij weer helemaal vol.  Plus- en minpunten van de JBL E65BT NC:

  Noise Cancelling: sluit jezelf even helemaal af van alle omgevingsgeluiden.
  Bluetooth: geen gedoe met kabels die in de knoop raken.
  Accu: deze gaat tot 24 mee zonder noise cancelling. Met noice cancelling tot 15 uur.
  JBL Signature Sound: geniet van legendarisch JBL geluid.
  Opladen: de E65 is alleen via micro-usb op te laden.
  Pasvorm: door de over-ear pasvorm kan deze headphone wat groot voelen.


  Kenmerken van de JBL E65BT NC:

  Draadloos en complete stilte
  De E65 beschikt over bluetooth en actieve noise cancelling. Hierdoor kan je draadloos en zonder omgevingsgeluid genieten van je favoriete muziek.

  Batterijduur
  De batterij van deze koptefoon gaat tot 15 uur mee met bluetooth en noise cancelling aan. Tot 24 uur met bluetooth aan en noise cancelling uit en tot 30 uur bedraad luisteren met noise cancelling aan. Binnen 2 uur is de batterij weer helemaal vol.

  Switchen tussen apparaten
  Met de E65BT NC is multitasken geen probleem meer. Je kunt twee apparaten tegelijkertijd verbinden. Bijvoorbeeld je telefoon en je laptop. Je hoeft je koptelefoon dan niet af te zetten als je gebeld wordt. Handig!

  Ergonomisch vormgegeven
  De oorkussen van de JBL E65BT NC vallen over je oren. Het materiaal van de hoofdband en de oorkussens is van hoge kwaliteit, zodat het niet gaat irriteren als je de koptelefoon langer op hebt.

  Kabels
  Er zullen ook wel eens momenten komen dat je even niet draadloos wilt luisteren. Daarvoor wordt uiteraard een audiokabel meegeleverd. Deze beschikt ook nog over een eenknopsafstandsbediening, die op vrijwel alle apparaten werkt. Natuurlijk wordt ook een micro-usb oplaadkabel meegeleverd.

  89,99


  Titel: JBL E65BT NC - Draadloze over-ear koptelefoon met
  Prijs: € 89,99
  Productcode: 9200000082610007


   

Jezelf even helemaal afsluiten van de wereld, terwijl je geniet van awesome tunes? JBL geeft het je, met de JBL E65BT NC. Deze draadloze over-ear koptelefoon beschikt namelijk over actieve noise cancelling. Dat houdt in dat de koptelefoon door middel....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top