Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Flevolamb Flevolamb
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

AEG VX9-4-5ST - Stofzuiger met zak


 • AEG VX9-4-5ST - Stofzuiger met zak
  AEG VX9-4-5ST - Stofzuiger met zak De AEG VX9-4-5ST stofzuiger met zak is de nieuwe krachtige stofzuiger van AEG. Deze stofzuiger levert erg goede prestaties op alle vloeroppervlakken, terwijl hij ook nog eens erg energiezuinig is (energielabel A++). De AEG VX9-4-5ST is uitgerust met het PrecisionFlow-systeem: XL rubberen wielen en kogellagers in het mondstuk. Dit zorgt ervoor dat je stil (69dB) en ongehinderd kunt bewegen over alle soorten vloeren. Met het meegeleverde 3-in-1 accessoire maak je makkelijk schoon op alle oppervlakken en ondergronden - van hardnekkige fijne stofdeeltjes tot grotere grinddeeltjes. Daarnaast zit er een handige LED-lamp op de combizuigmond zodat je het stof in het donker en op de moeilijk(er) bereikbare plekken ziet liggen. De nieuwe S-bag 2.0 stofzuigerzakken en het PureAdvantage-filter (HEPA 11) zorgen er voor dat bijna al het stof (95%) opgevangen wordt. Ook het vervangen van de stofzuigerzak gaat makkelijk en hygiënisch met de CleanLift-handgreep. Hiermee verwijder je de stofzuigerzak namelijk met één klik op de knop. Ook beschikt de stofzuiger over een functie om de stofzuiger eenvoudig op de trap te plaatsen en heeft ‘ie 4 parkeerposities zodat je hem snel en eenvoudig weg kunt zetten.
  Ben jij op zoek naar een functionele en energiezuinige stofzuiger die goede prestaties levert op alle ondergronden? Dan is de AEG VX9-4-5ST de ideaal voor jou!
  De voor- en nadelen van de AEG VX9-4-5ST
  Krachtig en energiezuinig (A++) Levert erg goede prestaties op alle vloeroppervlakken. Extra grote rubberen wielen voor vlotte en precieze beweging Eenvoudig en hygiënisch vervangen van de stofzuigerzak Handige bediening op de handgrepen Het filter (HEPA 11) is niet geschikt voor mensen met een stofallergie.
  De belangrijkste kenmerken van de AEG VX9-4-5ST
  » Krachtig en energiezuinig Het strak gesloten systeem creëert een versnelde luchtstroom die zorgt voor een sterke aanzuiging voor het beste zuigresultaat - van hardnekkige fijne stofdeeltjes tot grotere grinddeeltjes, van alle vloeroppervlakken en stoffen ondergronden.
  » Vlotte en geruisloze beweging De XL rubberen wielen en PrecisionFlow™ zuigmond is geoptimaliseerd voor de beste zuigresultaten op de vloer met kogellagers voor minder bewegingsweerstand en geruisloze beweging over oppervlakken.
  »Efficiënte reinigingsprestaties AirExtreme-technologie garandeert een ongekende efficiëntie en compromisloze reinigingsprestaties.
  »Schoon en zuiver De nieuwe S-bag 2.0 en PureAdvantage-filter (HEPA 11) zorgen er samen met de hoog efficiënte motor voor dat al het stof opgevangen wordt en er zuiver de stofzuiger verlaat.
  »Handzame stofzuiger De nieuwe AEG VX9 is flexibel qua ontwerp. Een ergonomische handgreep voor eenvoudig verplaatsing van de stofzuiger, een functie om de stofzuiger gemakkelijk op de trap te plaatsen en 4 parkeerposities om de stofzuiger gemakkelijk weg te zetten.
  »Optimale zuigprestaties Optimale zuigprestaties dankzij de conische vorm van de stofzuigerslang.

  364,99 269,98


  Titel: AEG VX9-4-5ST - Stofzuiger met zak
  Prijs: € 269,98
  Productcode: 9200000092962748


   

De AEG VX9-4-5ST stofzuiger met zak is de nieuwe krachtige stofzuiger van AEG. Deze stofzuiger levert erg goede prestaties op alle vloeroppervlakken, terwijl hij ook nog eens erg energiezuinig is (energielabel A++). De AEG VX9-4-5ST is uitgerust me....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top