AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Adm. Financiële Advisering Kafa
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change

Fujifilm Instax Share SP-3 Zwart


 • Fujifilm Instax Share SP-3 Zwart
  Fujifilm Instax Share SP-3 Zwart Met de Fujifilm Instax Share SP-3 heb je in een handomdraai jouw zojuist gemaakte foto met je smartphone direct in handen. Deze Instax printer verbind je via wifi met je mobiele apparaat. Via de Fujifilm Share app print je de foto's die op je toestel staan. Je kunt zelfs rechtstreeks foto's printen vanaf Instagram, Facebook en andere social media-accounts. De SP-3 is verder compatibel met meerdere Fujifilm camera's.

  Kenmerken van de Fujifilm Instax Share SP-3 Zwart

  Printer voor foto's van mobiel apparaat en social media-account
  Meerdere templates en filters beschikbaar
  Werkt via Fujifilm Share app en wifi
  Geschikt voor Fujifilm Instax Square Film
  Features om tekst toe te voegen en collages te maken
  De printer weegt 312 gram

  Snel en stil printen
  Dankzij vernieuwde technieken is de SP-3 geruisloos en duurt het slechts 13 seconden voordat je foto op de Fujifilm Instax Square Film tastbaar wordt. De afdrukken op de Square Film zijn in hoge resolutie waarbij je alle details ziet op bijvoorbeeld een portretfoto. De Instax Film vind je onder het tabblad 'Accessoires'.

  Veelzijdige mogelijkheden
  Het is mogelijk om tekst toe te voegen aan de foto, zodat je direct een persoonlijke draai aan de foto geeft, leuk als (last-minute) cadeautje. Als het je niet lukt om een selectie van je foto te selecteren voor de vierkante print, kun je je afbeelding afdrukken op twee films. Dit levert zelfs een verrassend creatief resultaat op, ideaal voor in een fotolijstje. Een collage maken van twee, drie, vier of negen foto's is tevens mogelijk.

  Templates
  Als je in Real Time Template-modus een foto maakt, wordt de datum, de locatie, het weer en de temperatuur aan je afbeelding toegevoegd. Met Limited Template geef je elke print een nummer zodat het op een gelimiteerde afdruk lijkt. Gebruik je de template voor het printen van social media-plaatjes, dan wordt de profielfoto van de maker en het aantal likes bij de foto afgedrukt. Daarnaast is er een aantal filters waarmee je jouw foto een ander contrast of kleur kunt geven.

  163


  Titel: Fujifilm Instax Share SP-3 Zwart
  Prijs: € 163,00
  Productcode: 9200000084936958


   

Met de Fujifilm Instax Share SP-3 heb je in een handomdraai jouw zojuist gemaakte foto met je smartphone direct in handen. Deze Instax printer verbind je via wifi met je mobiele apparaat. Via de Fujifilm Share app print je de foto's die op je toestel....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top