Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Flevolamb Flevolamb
De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

LEGO Friends Mia's Boomhut - 41335


 • LEGO Friends Mia's Boomhut - 41335
  LEGO Friends Mia's Boomhut - 41335 Help Mia om haar broers boomhut om te vormen tot de perfecte afspreekplek in het park voor al haar vriendinnen. Stop Daniels spullen in een doos onder het dak voor hij naar de universiteit vertrekt en help Mia alles te versieren door foto's van haar vriendinnen en familie op te hangen. Klauter langs het net omhoog naar de tweede verdieping en gebruik het waterpistool om ongewenste bezoekers op een afstand te houden! Glijd daarna omlaag langs de tokkelbaan om op bezoek te gaan bij Mia's konijntje Mimí in haar huisje en geef haar een lekkere wortel. Eigenschappen:Inclusief minipoppetjes van Mia en Daniel, plus figuurtjes van Mimí het konijn en Cinnamon de vogel.Omvat een boomhut die toegankelijk is via een ladder of klauternet, een zolder met een openend dak en opbergkist, een boomstam met opbergkist en een konijnenhuisje.Accessoire-elementen: een skateboard, een waterpistool, een fakkel, een boek met spookverhalen, geïllustreerde tegels, een pizza, een mok met daarop 'I love Heartlake City', een bordspel, een kaart van Heartlake City Park, een boemerang, een tegel met een liefdesbrief, een bal, een vogelnestje, een ei en een wortel.Glijd naar beneden langs de tokkelbaan en klauter weer omhoog de boomhut in via het net.Maak je klaar voor een spannend logeerpartijtje met Mia's vriendinnen met spookverhalen bij het licht van de fakkel, bordspellen en pizza, en ontdek de doos met Daniels spullen op zolder!Maak een ritje met het skateboard door Heartlake City Park of ga buiten spelen met de sportuitrusting. Het kan allemaal met dit leuke bouwspeelgoed.Zorg samen met dierenvriend Mia voor haar konijn in haar huisje en het schattige vogeltje dat een nestje heeft in de boom.Geschikt voor kinderen van 6-12 jaar.De boomhut is ca. 16 cm hoog, 17 cm breed en 16 cm diep.Het konijnenhuisje is ca. 3 cm hoog, 4 cm breed en 3 cm diep.

  26,25


  Titel: LEGO Friends Mia's Boomhut - 41335
  Prijs: € 26,25
  Productcode: 9200000080799279


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top