Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Peter Evers Peter Evers
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Domo DO154A - Mini Luchtkoeler/ventilator


 • Domo DO154A - Mini Luchtkoeler/ventilator
  Domo DO154A - Mini Luchtkoeler/ventilator Altijd en overal kunnen genieten van een heerlijk verfrissend koel briesje? Dan ben je met deze luchtkoeler zeker bij het juiste adres! Zo is die zeer klein en compact in formaat, wat het eenvoudig maakt om hem overal naar toe te nemen! Ook een groot pluspunt van deze luchtkoeler is dat die een zeer laag geluidsniveau heeft, namelijk slechts 44dB . Zo zal jij en andere geen last hebben van het geluid. Dit is natuurlijk ideaal als je bijvoorbeeld wil slapen, of op kantoor aan het werk bent! De Domo luchtkoeler zet eenvoudig warme lucht om in een heerlijk koel briesje. Het enige wat je hoeft te doen is koel water in de verwisselbare tank te plaatsen en daarna de luchtkoeler aan te zetten. Zelf kun je daarna kiezen uit twee verschillende snelheidsniveaus voor het optimale verfrissende briesje! Tot slot maakt de Domo Aircooler gebruik van koelelementen om de lucht af te koelen. Hierdoor wordt de lucht niet droog zoals bij een airconditioner, en zal je geen last hebben van droge ogen of keel. Dit maakt hem daarom

  51,23


  Titel: Domo DO154A - Mini Luchtkoeler/ventilator
  Prijs: € 51,23
  Productcode: 9200000089120041


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top