Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Deryan Baby Luxe Campingbedje - Zilver 2019 • Deryan Baby Luxe Campingbedje - Zilver 2019

  Deryan Baby Luxe Campingbedje - Zilver 2019 DERYAN Reisbed / Reistent Baby Luxe inclusief katoenen hoes met rits, zelfopblaasbaar luchtmatras (2,5 cm) en draagtas met pop-up systeem opgezet in 2 seconden.
  Het DERYAN Baby Luxe reisbedje is een compact pop-up reisbedje/-tentje van slechts 1,8 kg. De ideale oplossing en vervanging voor het zware campingbedje.
  Naast het lichte gewicht biedt de Baby Luxe ook extra bescherming tegen de zon, muggen en andere insecten. Het tentje kun je namelijk makkelijk afsluiten. Ideaal wanneer je op bezoek gaat bij je ouders, familie of vrienden en de baby rustig wilt laten slapen. Maar ook voor een bezoek aan het strand, gebruik in je eigen achtertuin (en zelfs binnen) of op vakantie is de Baby Luxe ideaal. Altijd en overal een eigen schoon bedje bij je! Je kunt de Baby Luxe echt overal mee naar toe nemen! Ben je klaar met het gebruik? Berg de Baby Luxe gewoon op in de draagtas en leg ‘m bijvoorbeeld achterin de auto. Wel zo makkelijk toch?

  Optionele Accessoires los of in bundel bij te bestellen:
  - 3,5 cm zelfopblaasbaar matras
  - Windscreens
  - Welcool 3D matras

  Gebruiksvriendelijk
  Het DERYAN Baby Luxe reisbedje is binnen 2 seconden uitgeklapt en klaar voor gebruik. Binnen 8 seconden eenvoudig ingeklapt om in de Baby Luxe draagtas op te bergen. Gemak en gebruiksvriendelijkheid staan centraal bij alle producten van DERYAN.
  De Baby Luxe neemt weinig ruimte in beslag en is ultralicht. Makkelijk op te bergen en overal mee naar toe te nemen! Bij mooi weer kun je de Baby Luxe gewoon buiten zetten, het tentje beschermt namelijk tegen de hitte én tegen de zon dankzij de 50% UV Bescherming.

  Let op: zet het tentje nooit vol in de zon!

  Wist je dat de DERYAN Baby Luxe muggen en andere insecten tegenhoudt? Dit dankzij het handige en zeer sterke gaas welke kleiner dan 1 mm is. De gaatjes bieden voldoende ruimte om lekker door te tochten. Ook is er een extra Baby Luxe Windscreen beschikbaar. Is jouw kindje een buikligger? Dan kun je zelfs een extra Welcool matrasje bestellen, dat ligt heerlijk!

  Veilig
  De materialen waarmee de Baby Luxe gemaakt is, zijn brandvertragend en 50% UV-bestendig. De Baby Luxe heeft een dubbele bodem waar het zelfopblaasbare matras in geplaatst wordt. Extra veilig om ervoor te zorgen dat er niemand onder het matras kan kruipen. De matrasjes zijn non toxic en ook de lijm die we hebben gebruikt, is een speciale lijm, zonder gifstoffen. Veiligheid staat bij ons bovenaan!
  Doordat de breedte van de tent langer is dan de hoogte, staat de Baby Luxe erg stabiel en kan deze niet kantelen.
  Het muggengaas heeft een diameter van minder dan 1 mm, wat ervoor zorgt dat er geen muggen doorheen komen. Wél blijft het DERYAN bedje goed ventileren. De tentjes zijn allen voorzien van de volgende testcertificaten: NF EN1466+A, EN71-1-2-3, NF EN1888 en 91-1292.
  Functioneel
  Het Baby Luxe reisbedje is klein en compact. Extra handig en flexibel. Of je nu in een hotel, op het strand of bij familie bent, je hebt altijd je eigen reisbed/-tent voorhanden. De Baby Luxe is niet alleen comfortabel, maar ook functioneel. Het beschermt je kind tegen insecten en ander ongedierte. Door de materialen en het ontwerp is de Baby Luxe ook nog eens eenvoudig schoon te maken.

  Innovatief
  De Travel-Cots/Reisbedjes van DERYAN zijn wereldwijd gepatenteerd en hebben een Nederlands design. Het zelfopblaasbare matras, katoenen dekje met rits en de tent zijn verpakt in een kleine, handige compacte draagtas. Het bedje staat letterlijk binnen 2 seconden en is in hetzelfde gemak weer opgeborgen in de tas. Het ideale bedje voor jou en jouw kids!

  Productspecificaties
  •Reiswieg / Babytent. Ideaal voor op reis of thuis
  •Tent gemaakt van 100% polyester met 50% UV-bescherming
  •Met het “pop-up” systeem is de Baby Luxe opgezet in 2 seconden
  •Incl. katoenen hoes met rits
  •Incl. comfortabel zelfopblaasbaar matras 2,5cm (niet zelf lucht bij blazen)
  •Ingang aan de zijkant
  •Brandvertragende stof
  •Muggengaas < 1mm
  •Tent: L x B x H = ong. 120 x 75 x 50 cm
  •Draagtas: L x B x H = ong. 36 x 12 x 36 cm
  •Gewicht: ca. 1,8 kg
  •Geschikt voor baby’s vanaf de geboorte t/m 2,5 jaar.

  64,99 55,19


  Titel: Deryan Baby Luxe Campingbedje - Zilver 2019
  Prijs: € 55,19
  Productcode: 9200000002015689


   

DERYAN Reisbed / Reistent Baby Luxe inclusief katoenen hoes met rits, zelfopblaasbaar luchtmatras (2,5 cm) en draagtas met pop-up systeem opgezet in 2 seconden.
Het DERYAN Baby Luxe reisbedje is een compact pop-up reisbedje/-tentje van slechts 1,8 k....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top