Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl
Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Kafa Kafa
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->

Gecko Covers Kobo Clara HD Stand Cover Zwart


 • Gecko Covers Kobo Clara HD Stand Cover Zwart
  Gecko Covers Kobo Clara HD Stand Cover Zwart Bescherm je Kobo Clara HD met een Stand hoes van Gecko Covers. De stevige Stand hoes biedt uitstekende bescherming en is makkelijk in gebruik. Ultieme bescherming De binnenkant van de Stand hoes is voorzien van een houder waar je de e-reader gemakkelijk in schuift en vastklikt. Deze houder beschermt het gehele frame van je e-reader. De hoes is op maat gemaakt, en sluit daarom perfect aan op jouw e-reader. Bovendien beschikt de beschermhoes over een stevige clipsluiting waardoor deze nooit zomaar open zal gaan wanneer de hoes bijvoorbeeld in je tas zit. Optimaal gebruiksgemak Dankzij de stand-functie kan de cover eenvoudig gepositioneerd worden voor optimaal leescomfort. Omdat de magneet die op de juiste plek in de hoes geplaatst is, werkt de wake-up/sleepfunctie van jouw e-reader automatisch. Ook is de hoes voorzien van de noodzakelijke openingen zodat de verschillende ingangen en knoppen van de e-reader eenvoudig te bereiken zijn. Zo kan je de e-reader makkelijk aan- en uitzetten of opladen terwijl deze in de beschermhoes zit.Stand hoes - Betrouwbare bescherming- Automatische wake-up/sleep functie- Stand-functie

  29,95


  Titel: Gecko Covers Kobo Clara HD Stand Cover Zwart
  Prijs: € 29,95
  Productcode: 9200000095626362


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top