Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Epson EcoTank ET-2600 - All-in-One Printer • Epson EcoTank ET-2600 - All-in-One Printer

  Epson EcoTank ET-2600 - All-in-One Printer Genoeg inkt voor de komende twee jaar: dat is kenmerkend voor deze all-in-one Epson EcoTank ET-2600. De ET-2600 is een superzuinige all-in-one printer waarmee je tot 4.000 zwart-wit of 7.500 pagina’s in kleur kan afdrukken. Met deze duurzame inktjetprinter kan je in tegenstelling tot bij vele laserprinters ook heldere en gedetailleerde foto’s printen en ligt de afdrukkwaliteit vele male hoger. Deze Epson EcoTank ET-2600 beschikt daarnaast over alle functionaliteiten om draadloos afdrukken zo eenvoudig mogelijk te maken voor iedere gebruiker en apparaat (iOS, MacOS, Android en Windows).

  Geen dure cartridges maar een duurzame & voordelige keuze!
  De Epson EcoTank ET-2600 kan net zo veel afdrukken als 80 cartridges bij een vergelijkbare printers. Het navullen van de tanks gebeurt met inktflessen, die bovendien vele male goedkoper zijn ten opzichte van traditionele inktcartridges. Daarna kan je weer duizenden pagina’s afdrukken! Dankzij Wi-Fi direct hoef je bovendien niet perse te beschikken over een modem: je kan ook direct een verbinding maken via jouw smartphone naar de printer.

  Belangrijkste kenmerken Epson Ecotank ET-2600
  Inkt voor twee jaar: druk tot 4500 pagina's in zwart-wit en 7500 pagina's in kleur af, waarmee je 74% kan besparen op afdrukkosten ten opzichte van andere inktjetprinters! Geen angst meer voor lege cartridges. Dat is met schoolgaande kinderen heel erg handig voor het maken van werkstukken en scripties.
  Te gebruiken met alle apparaten dankzij ondersteuning voor Wi-Fi Direct en Wi-Fi. Wil je ook gebruik kunnen maken van Apple AirPrint en Google Cloud Print? Bekijk dan de Epson EcoTank ET2650.
  Geen inktpatronen: eenvoudig navulbaar inkttanksysteem wat bovendien vele male milieuvriendelijker is ten opzichte van traditionele inktcartridges.

  Goed om te weten:
  • De printer wordt geleverd met een stroomkabel, handleiding en bijhorende software. Een usb-printerkabel is niet standaard inbegrepen.
  • De standaard meegeleverde inktflessen zijn gevuld voor circa 4000 pagina's in zwart en 6.500 pagina's in kleur.
  • Een EcoTank-printer werkt ook nog naar behoren wanneer deze langdurig niet is gebruikt, in tegenstelling tot bij vele traditionele inktjetprinters..

  299,0 159


  Titel: Epson EcoTank ET-2600 - All-in-One Printer
  Prijs: € 159,00
  Productcode: 9200000073926800


   

Genoeg inkt voor de komende twee jaar: dat is kenmerkend voor deze all-in-one Epson EcoTank ET-2600. De ET-2600 is een superzuinige all-in-one printer waarmee je tot 4.000 zwart-wit of 7.500 pagina’s in kleur kan afdrukken. Met deze duurzame inktjetp....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top