0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change

USB-C Adapter / Hub| Met & usb 3.0 &+ Thunderbolt


 • USB-C Adapter / Hub| Met & usb 3.0 &+ Thun
  USB-C Adapter / Hub| Met & usb 3.0 &+ Thun De USB-C Hub is speciaal ontworpen voor de MacBook Pro modellen vanaf 2016 met met twee Thunderbolt 3 USB C poorten. Door het slanke ontwerp sluit de hub perfect aan op je macbook en zit dan ook zeer stevig. Zo tover je in één klap de twee poorten om tot 7 poorten waaronder HDMI, wel zo handig!
  De hub is vervaardigd van aluminium wat zorgt voor een luxe uitstraling in lijn met de MacBook Pro zelf. De hub beschikt over een SD, Micro SD, twee thunderbolt 3 USB c (dus geschikt voor opladen), twee USB a 3.0 poorten en als klap op de vuurpijl een HDMI-aansluiting. Dit laatste is zeer ongebruikelijk onder andere merken, maar volgens ons toch erg handig. Hoewel de adapter erg goed aansluit op je MacBook raden wij aan tijdens vervoer de adapter los te koppelen. Handig om te weten:
  - Lichtgewicht aluminium behuizing - 2 USB a 3.0 poorten - 1 Micro SD reader - 1 SD reader - HDMI ingang 4k ondersteund - 2 USB C Thunderbolt 3 ingang 10 Gbps en 4K ondersteund
  Let op dit product werkt alleen met een MacBook Pro modellen uit 2016->. Past niet als je gebruik maakt van een Apple hardshell hoes.

  29,95


  Titel: USB-C Adapter / Hub| Met & usb 3.0 &+ Thun
  Prijs: € 29,95
  Productcode: 9200000101493724


   

De USB-C Hub is speciaal ontworpen voor de MacBook Pro modellen vanaf 2016 met met twee Thunderbolt 3 USB C poorten. Door het slanke ontwerp sluit de hub perfect aan op je macbook en zit dan ook zeer stevig. Zo tover je in één klap de twee poorten ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top