0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service

SteamOne S-Travel White - Kledingstomer - Wit/zwar


 • SteamOne S-Travel White - Kledingstomer - Wit/zwar
  SteamOne S-Travel White - Kledingstomer - Wit/zwar Met de S-Travel White handstomer stoom je je outfit altijd en overal waar een stopcontact aanwezig is fris en kreukvrij. Dankzij het compacte formaat past deze draagbare kledingstomer gemakkelijk in je koffer of reistas. Je kleding komt vaak vol ongewenste vouwen en kreukels uit je koffer en heeft soms even een snelle opfrisbeurt nodig. Met de S-Travel White ontkreuk en verfris je je kleding in een mum van tijd; in 30 seconden is de S-Travel White opgewarmd en klaar voor gebruik.

  Deze krachtige draagbare kledingstomer heeft een vermogen van 1400W en een stoomafgifte van 24 gram per minuut waardoor kreuken snel verdwijnen. Dankzij de RVS stoomplaat kun je zorgeloos de meest delicate stoffen stomen zonder dat je bang hoeft te zijn dat deze verbranden, krimpen of beschadigen. De S-Travel schakelt automatisch over in stand-by modus wanneer het waterreservoir leeg is.

  De S-Travel is ontworpen voor gebruik met kraanwater en beschikt over een waterreservoir van 260 ml waardoor je tot een kwartier aaneengesloten kunt stomen. De warmte indicator geeft aan wanneer de S-Travel White klaar voor gebruik is. Dankzij de stoomvergrendelingsknop hoef je tijdens het stomen de knop niet continue in te drukken. Gebruik de pauzestand om de stoomafgifte te pauzeren zodat je kleding kunt wisselen of opbergen Dankzij de bijgeleverde kapstok met zuignapbevestiging hang je je kledingstuk op iedere gewenste hoogte, waar je maar wilt.

  Productvoordelen van de S-Travel White handstomer:
  Weinig tijd? Deze handstomer is binnen een minuut gebruiksklaar. Zo kan jij binnen een mum van tijd aan de slag met jouw kledingstomer.
  Het gewicht van deze handstomer is 1,1 kg. Dit is relatief licht, zodat jij hem gemakkelijk mee kunt nemen op reis.
  De lengte van de slang waar de stoomkop zich aan bevindt is 2m. Dit is extra lang, waardoor je makkelijk kunt manoeuvreren tijdens het stomen.

  Goed om te weten:
  Staat jouw kledingstomer ver weg van een kraan? Het waterreservoir van deze kledingstomer is 0,26L. Dit is wat aan de kleine kant, waardoor je het waterreservoir na een aantal kledingstukken weer moet bijvullen.
  Deze handstomer beschikt niet over verschillende warmtestanden. Dit kan een nadeel zijn als jij kledingstukken van uiteenlopende stofjes kreukvrij wilt maken.

  Deze kledingstomer wordt standaard geleverd met:
  Handleiding
  Kapstok met zuignapbevestiging

  Zoek je een model met een langer snoer dan 2 meter en een extra accessoire dan is de SteamOne S-Travel Black iets voor jou.

  Tips om gemakkelijk en snel kleding te stomen met de SteamOne S-Travel White

  • Trek met je ene hand de kleding strak, haal de stoomkop met je andere hand langs de kleding. (Zorg dat de stoomplaat de kleding raakt)

  • Stoom shirts, tops of truien van binnen uit; positioneer de stoomkop aan de bovenzijde van het kledingstuk en haal de stoomkop naar je toe waardoor de stof over de stoomkop glijdt.

  • Stel de stoomafgifte in afhankelijk van het type stof; Gebruik de maximale stoomafgifte voor dikkere stoffen, katoen en linnen. Gebruik de eco stand voor dunnere stoffen. (voor kledingstomers met meerdere standen)

  • Wil je meerdere kledingstukken stomen? Gebruik dan je eigen kledinghangers zodat je sneller kunt door wisselen.

  69


  Titel: SteamOne S-Travel White - Kledingstomer - Wit/zwar
  Prijs: € 69,00
  Productcode: 9200000090422934


   

Met de S-Travel White handstomer stoom je je outfit altijd en overal waar een stopcontact aanwezig is fris en kreukvrij. Dankzij het compacte formaat past deze draagbare kledingstomer gemakkelijk in je koffer of reistas. Je kleding komt vaak vol onge....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top