AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Adm. Financiële Advisering Kafa
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap

MSI Trident-007EU - Gaming Desktop


 • MSI Trident-007EU - Gaming Desktop
  MSI Trident-007EU - Gaming Desktop MSI neemt een extreme stap met de MSI Trident als het gaat om een super compact design. De Trident is 5,6 liter en weegt slechts 3,7 kg. Perfect om mee te nemen naar een vriend of LAN party! Daarnaast kun jij ook de positie van de Trident afstemmen, staand of liggend, met de bijgeleverde stand kun je zelf jouw gaming-setup bepalen.

  Dankzij de Intel® Core™ i5-6400 processor, de NVIDIA GeForce GTX 1060 videokaart, 8 GB werkgeheugen, een 1 TB harde schijf en een 128 GB SSD kaart kun jij de nieuwste games op de hoogst mogelijke settings gemakkelijk spelen.

  Stay Cool, Stay Quiet

  Met MSI Silent Storm Cooling 2 behoud je de meest krachtige prestaties maar blijft je systeem ook extreem stil. Silent Storm Cooling 2 heeft speciaal aangepaste vensters die een optimale airflow geven waardoor je systeem super koel blijft.

  VR Ready

  Met slechts “een klik naar VR” kun je met de MSI Trident volledig opgaan in de virtual reality wereld! Aan de voorkant van deze PC kun je super makkelijk een HTC Vive aansluiten.

  Mystic Light

  Met Mystic Light kun je zelf je eigen LED verlichting kleur instellen. Zo warm als vuur of zo koud als ijs, jij hebt de controle! Je kunt alle kleuren van het kleurenpalet selecteren zodat jij het perfecte design hebt!

  Het beste geluid met Nahimic Audio Enhancer

  Het leger kent het belang van geluid en hoe het de regels van oorlog kan veranderen. Dit was de reden voor het Franse leger om Nahimic Technology te gebruiken in haar trainingsgevechten in vliegtuigsimulatoren. Directionele geluidseffecten en kristalheldere dialoog tijdens een missie zijn twee belangrijke elementen. Sound Tracker is jouw partner bij navigatie in een onbekend gebied waarbij een radar de locatie van het geluid toont. Hiermee kun jij je vijand ongemerkt traceren!

  831,1


  Titel: MSI Trident-007EU - Gaming Desktop
  Prijs: € 831,10
  Productcode: 9200000070313473


   

MSI neemt een extreme stap met de MSI Trident als het gaat om een super compact design. De Trident is 5,6 liter en weegt slechts 3,7 kg. Perfect om mee te nemen naar een vriend of LAN party! Daarnaast kun jij ook de positie van de Trident afstemmen, ....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top