Teakhouten meubelen PolderTEAK
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Tel. 0321-333169 Peter Evers
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

YIELD USB Elektrische Insecten Verdelger van Yield • YIELD USB Elektrische Insecten Verdelger van Yield (PRIVATE LABEL) | Muggen Val Lamp | Vliegen Val Lamp | Insecten Val Lamp | USB Insecten Lamp | Insecten Killer | Muggen Killer | Val tegen Muggen, Mi

  YIELD USB Elektrische Insecten Verdelger van Yield Ook zo'n hekel aan al die muggen of vliegen die tijdens de heerlijke zomer periodes buiten vliegen terwijl u in de tuin zit? Dan is dit de oplossing voor u!  (PRIVATE LABEL VAN YIELD)
  De YIELD Electrische Insecten Verdelger is het apparaat om de zomer door te komen. Laag stroomverbruik, hoge anti-muggenprestaties. Ideaal voor gebruik in de slaapkamer, hal, hotel, kantoor en in de tuin.

  Gebruiksaanwijzing
  Steek de buglupstekker gewoon in een stopcontact zodat vliegende of kruipende insecten in de buurt naar het licht worden getrokken en het elektronisch geladen metalen rooster naderen dat resulteert in hun elektrocutie. Muggennetbox kan voorkomen dat muggen ontsnappen om ze effectief te doden, wat gemakkelijk te openen is voor eenvoudige reiniging. Veiligheid en hygiëne: zonder chemicaliën, niet giftig, smaakloos, geen straling, veiligheid en milieubescherming

  NOTES
  Beweeg het apparaat niet als het in het stopcontact zit. Plaats het apparaat in het donkere gebied. Zorg ervoor dat dit apparaat de enige lichtbron in de kamer is. Ook voordat u naar bed gaat, zorg dat de lamp minstens 3 uur aan staat.
  Gebruik het apparaat niet op een plaats met sterke ultraviolette straling, zoals sterk licht of zonlicht, en plaats het niet op plaatsen waar baby's of kinderen het kunnen aanraken.
  Vanwege het verschil in licht en scherminstelling kan de kleur van het item enigszins verschillen van de foto's.
  Houd rekening met een klein verschil in afmetingen als gevolg van verschillende handmatige metingen.

  Specificaties
  Type: Mosquito Killer-lamp
  Kleur: zwart / wit
  Materiaal deksel: ABS
  PLUG: USB
  Voltage: 5V / 1A
  Wattage: 5W
  Afmetingen: 13 cm x 13 cm x 22.8 cm
  Draadlijn: 108cm
  Gebied: 20-40 vierkante meter

  29,95


  Titel: YIELD USB Elektrische Insecten Verdelger van Yield
  Prijs: € 29,95
  Productcode: 9200000116255610


   

Ook zo'n hekel aan al die muggen of vliegen die tijdens de heerlijke zomer periodes buiten vliegen terwijl u in de tuin zit? Dan is dit de oplossing voor u!(PRIVATE LABEL VAN YIELD)
De YIELD Electrische Insecten Verdelger is het apparaat om....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top