Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Olimpia Nexya S4E Inverter 9 - Split Unit Airco


 • Olimpia Nexya S4E Inverter 9 - Split Unit Airco
  Olimpia Nexya S4E Inverter 9 - Split Unit Airco Met de Olimpia Nexya S4E Inverter 9 Mono Split Wand Airco 2.9 kW breng je elke ruimte op de juiste temperatuur. De NEXYA serie van Olimpia is ontworpen om het klimaat te regelen van kantoor en woonomgevingen. Dat betekent dat deze Olimpia Nexya S4 Mono Split Inverter 9 Wand Airco 2.9 kW perfect geschikt is voor het verkoelen of verwarmen van jouw woonkamer of slaapkamer. Dankzij de inverter motoren met hoge thermische uitwisseling, wordt de efficiëntie van de airco gemaximaliseerd. Dit betekent meer kracht en versnelling van de koele lucht. Zo kun je tijdens warme zomerdagen optimaal genieten van een fijne temperatuur op je kantoor of in je huis.

  De Olimpia Nexya S4E Inverter 9 Wand Airco 2.9 kW heeft een koelcapaciteit van 2.9 kW en een verwarmingscapaciteit van maximaal 2.7 kW. In de warme seizoenen heeft de airco het energielabel van maar liefst A++. In de wat koudere maanden heeft de airco het energielabel van A+ bij het verwarmen De Olimpia Nexya S4E Inverter 9 Wand Airco 2.9 kW is ook nog eens een duurzame aankoop omdat deze gebruik maakt van het R32 gas in plaats van het oudere R410 gas. Het R32 gas is beter voor het milieu en duurzamer. Door de bijgeleverde afstandsbediening stel je zelf in wanneer de airco aan wordt gezet en op welke temperatuur. Geschikt voor ruimtes tot 33 m² / 83 m³.

  Wilt u uw airco met uw telefoon bedienen via Wifi? bestel dan de "Olimpia Splendid Nexya airco wifi module " via bol.com!

  449,95


  Titel: Olimpia Nexya S4E Inverter 9 - Split Unit Airco
  Prijs: € 449,95
  Productcode: 9200000112214547


   

Met de Olimpia Nexya S4E Inverter 9 Mono Split Wand Airco 2.9 kW breng je elke ruimte op de juiste temperatuur. De NEXYA serie van Olimpia is ontworpen om het klimaat te regelen van kantoor en woonomgevingen. Dat betekent dat deze Olimpia Nexya S4 Mo....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top