Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo

War In My Mind (Limited Edition) (CD)


 • War In My Mind (Limited Edition) (CD)
  War In My Mind (Limited Edition) (CD) Speciale Limited Boxset met 2 bonustracks, 2 coasters, 2 stickers & 2 postcards.
  Met haar grootste show ooit achter de rug, in 2018 voor 12.000 schreeuwende fans in de Ziggo Dome, keert Beth Hart in 2019 terug met haar meest oprechte album ooit: “War In My Mind”. Veel authentieker dan Beth Hart worden muzikanten niet. In een industrie vol glossy producties en gephotoshopte kiekjes, is zij een zangeres die haar donkerste geheimen deelt en je uitnodigt om met haar mee te gaan. Op “War In My Mind” geeft de zangeres zich volledig bloot, waarbij ze haar tekortkomingen omarmt, en zich van haar demonen bevrijdt.
  Op “Black Coffee” uit 2018, die binnenkwam op 1 in de Nederlandse album top 100, vormde ze een duo met Joe Bonamassa. “War In My Mind” is daarentegen een solo album, Beth Hart werkt hierop voor het eerst samen met superproducer Dave Cavallo (bekend van zijn producties voor ondermeer Green Day en Phil Collins) die haar naar een nog hoger niveau dan voorheen weet te tillen. Van de epische piano in de titeltrack tot de onweerstaanbare groove van single “Bad Woman Blues”, alles ademt kwaliteit! Beth Hart heeft met "War In My Mind" haar eerlijkste en meest complete album ooit gemaakt.

  22,99


  Titel: War In My Mind (Limited Edition) (CD)
  Prijs: € 22,99
  Productcode: 9200000116836414


   

Speciale Limited Boxset met 2 bonustracks, 2 coasters, 2 stickers & 2 postcards.
Met haar grootste show ooit achter de rug, in 2018 voor 12.000 schreeuwende fans in de Ziggo Dome, keert Beth Hart in 2019 terug met haar meest oprechte album ooit: “Wa....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top