Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems

Texas Instruments TI-30XB Multiview - Wetenschappe


 • Texas Instruments TI-30XB Multiview - Wetenschappe
  Texas Instruments TI-30XB Multiview - Wetenschappe Alle bekende functies van de huidige wetenschappelijke rekenmachines plus een aantal krachtige uitbreidingen. Ontworpen met unieke opties die het mogelijk maken meerdere berekeningen te maken, resultaten te vergelijken en patronen te ontdekken, en allemaal op hetzelfde scherm! Ideaal voor: Wiskunde Meetkunde Statistiek Algebra Goniometrie Natuurkunde Biologie handleiding TI-30XB/S MultiView Scherm Wiskundige notatie Open en bekijk bewerkingen in de juiste wiskundige notatie via de MATHPRINT modus, met het symbool van pi, gestapelde breuken, exponenten en vierkantswortels. Tot vier regels in één scherm
  Mogelijkheid om in één scherm meerdere berekeningen te tonen, waarmee het vergelijken van resultaten en patroonherkenning eenvoudiger worden.

  Wisseltoets Toggle Key
  Bekijk vlot breuken en hun decimale equivalent door de wisseltoetsen te gebruiken. Inclusief omrekenen naar decimale benaderingen van breuken met rationale getallen, pi-termen en vierkantswortels.

  Scrollen
  Navigeer door eerdere bewerkingen en vind patronen, en bekijk of plak eerdere bewerkingen of antwoorden in een nieuwe berekening.

  Aanvullende functies
  Vorige bewerking: hiermee zie je de vorige bewerking en kun je patronen onderzoeken.

  Menu's
  Menu's, gemakkelijk te lezen en mee te navigeren, vergelijkbaar met de grafische rekenmachine. Alle opties zijn op een plaats gecentreerd, achter de 'mode' knop.

  Bekijk en voer bewerkingen op breuken uit zoals het in het wiskundeboek staat! Wetenschappelijke notatie.

  Scientific Notation Output
  Bekijk de wetenschappelijke notatie (inclusief de uitkomst) met exponenten op de juiste plaats.

  Tabelfunctie
  Leerlingen kunnen gemakkelijk een (x,y-) tabel met waarden van een bepaalde functie onderzoeken, automatisch of door specifieke x-waarden in te voeren.

  17,99


  Titel: Texas Instruments TI-30XB Multiview - Wetenschappe
  Prijs: € 17,99
  Productcode: 9000000006915546


   

Alle bekende functies van de huidige wetenschappelijke rekenmachines plus een aantal krachtige uitbreidingen. Ontworpen met unieke opties die het mogelijk maken meerdere berekeningen te maken, resultaten te vergelijken en patronen te ontdekken, en a....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top