Flevolamb Flevolamb
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Excellent Trees® LED Stavanger Kunstkerstboom - 15 • Excellent Trees® LED Stavanger Kunstkerstboom - 150 cm - Met verlichting - Luxe uitvoering - 250 lampjes

  Excellent Trees® LED Stavanger Kunstkerstboom - 15 De Excellent Trees® LED Stavanger kunstkerstboom 150 cm met 250 LED lampjes heeft zachte naalden en krijgt een mooie uitstraling door zijn vorm. De boom is 150 cm hoog en heeft een diameter van 91 cm. Zodra deze kerstboom staat, geeft het direct het ultieme kerstgevoel.

  Materiaal kunstkerstboom
  De kunstkerstboom is gemaakt van hoogwaardig PVC materiaal en zorgt ervoor dat de boom er vol uitziet. De zij-takjes zijn afgewerkt met een recht uiteinde en de bruine nerf zorgt voor een natuurlijk effect. De boom heeft een luxe metalen voet die door middel van 1 schroef vast te zetten is. Hij is tevens voorzien van antislip rubberen noppen zodat de boom stevig en goed in balans staat.

  Verlichting kunstkerstboom
  De kerstboom is voorzien van 250 LED lampjes die al verwerkt zijn in de takken. De LED verlichting geeft een mooi warm licht. Het aansluitsnoer is 1 meter lang en groen van kleur. De boom ziet er door al deze extra aandachtspunten exclusief uit.

  Eigenschappen Excellent Trees® Stavanger verlichte kunstkerstboom 150 cm
  Inhoud: 1 kunstkerstboom met luxe metalen voet
  Kleur: groen
  Hoogte boom: 150 cm
  Diameter boom: 91 cm
  Aantal takken: 399 takken
  Inclusief verlichting: ja
  Aantal lampen: 250 LED lampen
  Inclusief sneeuw: nee
  Inclusief versiering: nee
  Materiaal: hoogwaardig PVC materiaal

  Advies
  Kunstkerstbomen bestaan meestal uit 2 of 3 delen, dit is afhankelijk van de hoogte van de kerstboom. Om de kerstboom een zo natuurlijk mogelijke look te geven begint u met de takken van het onderste deel uit te vouwen. Begin altijd vanuit de stam naar buiten te werken, vouw hierbij takje voor takje uit. Probeer de onderkant van de takken zo plat mogelijk te laten. Een echte boom heeft namelijk ook platte takken. De onderste takken kunt u naar beneden buigen zodat de standaard minder zichtbaar blijft. Vouw op deze manier alle takken van onder naar boven in het juiste model zodat er geen open ruimtes meer zichtbaar zijn. Hoe meer takken de kerstboom heeft des te voller deze wordt.

  Levering
  De kerstboom wordt geleverd in een stevige doos met handvat zodat hij na de feestdagen gemakkelijk op te bergen is.

  Garantie
  Bij de Excellent Trees® LED Stavanger verlichte kunstkerstboom 150 cm zit 2 jaar garantie en kun je jarenlang genieten van deze prachtige boom die geen enkel jaar mag ontbreken tijdens de feestdagen.

  62,95


  Titel: Excellent Trees® LED Stavanger Kunstkerstboom - 15
  Prijs: € 62,95
  Productcode: 9200000082600610


   

De Excellent Trees® LED Stavanger kunstkerstboom 150 cm met 250 LED lampjes heeft zachte naalden en krijgt een mooie uitstraling door zijn vorm. De boom is 150 cm hoog en heeft een diameter van 91 cm. Zodra deze kerstboom staat, geeft het direct het ....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top