Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Adm. Financiële Advisering Kafa
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Echte kerstboom Nordmann Kerstboom - 105-130 cm


 • Echte kerstboom Nordmann Kerstboom - 105-130 cm
  Echte kerstboom Nordmann Kerstboom - 105-130 cm Een echte kerstboom thuis laten leveren. Hoe makkelijk is dat! Geen gedoe om de kerstboom in je auto of aanhangwagen te transporteren maar hij wordt gewoon geleverd tot aan jouw voordeur!
  De abies Nordmanniana, kortweg ook wel de Nordmann genoemd, is de ster onder de kerstbomen. Deze wordt de laatste jaren steeds vaker in de huiskamer gehaald, en dat is zeker niet onterecht. Zijn grootste voordeel is dat zijn naalden nauwelijks uitvallen. Dat bespaart je heel wat opruimwerk.
  Hij heeft een prachtige diepgroene kleur en brede, stevige takken die heel wat versiering kunnen dragen. De naalden zijn zacht, waardoor ze niet prikken, en glanzen. Droom jij van een prachtige traditionele kerstboom zoals in de films? Dan is deze kerstboom perfect voor je!
  Het enige nadeel? Voor zo’n mooie boom, is ook het prijskaartje iets hoger. De Nordmann is een trage groeier, en staat dus enkele jaren op het veld alvorens deze de perfecte hoogte heeft bereikt en gerooid kan worden. Ook voor de typische dennengeur zal je zelf moeten zorgen met een roomspray. De naalden geven hun geur enkel vrij na aanraking.
  Verzorging: ✔ Zet de boom niet in de buurt van de verwarming. Hoe warmer, hoe sneller de boom uitdroogt en hij zijn naalden laat vallen. ✔ Plaats de kerstboom in een kerstboomstandaard met waterreservoir omwille van dezelfde bovenstaande reden. ✔ Zet de boom niet direct binnen maar laat hem eerst een dagje acclimatiseren in de garage of een andere koelere ruimte. Anders is de overgang koud-warm te bruusk
  Specificaties: ✔ Echte gezaagde Nordmann kerstboom ✔ Rechtstreekse import uit Denemarken. Geen tussenhandel dus een ultra "verse" kerstboom die lang blijft staan ✔ De totale hoogte van de voet tot aan de top is tussen 105 en 130cm hoog
  Verzending ✔ Wij versturen elke dag de kerstbomen naar de klanten met een koerierdienst. Bij bestelling voor 16u ontvangt u de kerstboom dus (normaal gezien) de dag nadien. Door de drukte tijdens de eindejaarsperiode bij de pakjesbezorgers beloven we echter geen 24-uurslevering maar rekenen we 1 dag extra reserve in. ✔ De bomen worden verpakt zoals u kan zien op de 2de foto (met een dubbel net en bescherming onderaan).
  Hoe lang is de Nordmann houdbaar? Een Nordmannspar is een soort die erg lang zijn naalden kan vasthouden. Het is wel een groot verschil als je de boom in een houder kan steken zodat hij altijd onderaan water heeft. Dan maakt het zelfs bijna niet uit als je een afgezaagde neemt of met kluit. Wil je het perfect doen dan kan je bij aankomst nog onderaan een stukje van de stam afzagen en dan in de houder steken zodat die vers water gemakkelijker kan opzuigen en best na aankomst een dagje laten aclimatiseren in de garage op 'tussentemperatuur'. Zo blijft je kerstboom perfect vers tot na nieuwjaar!
  Prettige kerst!

  27,99


  Titel: Echte kerstboom Nordmann Kerstboom - 105-130 cm
  Prijs: € 27,99
  Productcode: 9200000124641140


   

Een echte kerstboom thuis laten leveren. Hoe makkelijk is dat! Geen gedoe om de kerstboom in je auto of aanhangwagen te transporteren maar hij wordt gewoon geleverd tot aan jouw voordeur!
De abies Nordmanniana, kortweg ook wel de Nordmann ....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top