Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

CoolerAir® Premium - Draagbare Luchtkoeler/Ventila


 • CoolerAir® Premium - Draagbare Luchtkoeler/Ventila
  CoolerAir® Premium - Draagbare Luchtkoeler/Ventila Verkoeling nodig? De draagbare luchtkoeler van CoolerAir® is dé premium draagbare luchtkoeler - ventilator - aircooler die zorgt voor een koele ruimte wanneer je daar behoefte aan hebt. Verbeterde HydroChill™ technologie zet nu nog sneller warme lucht via een koelelement om in een koude luchtstroom.
  Specificaties: → Dankzij zijn compacte formaat en lichte gewicht is deze Aircooler enorm mobiel en zeer geschikt voor iedere ruimte, maar ook onderweg. → De Aircooler wordt aangesloten via USB. Dit betekent dat je hem ook onderweg kan gebruiken door aan te sluiten op je Powerbank! → Door het nieuwe compacte LED display is de CoolerAir® ook heel eenvoudig af te lezen en te gebruiken. → 5 verschillende snelheidsinstellingen → Het nieuwe ergonomische filter zorgt voor langer gebruiksplezier! → Moodlight desgewenst aan of uit te schakelen: ook voorzien van een nacht-optie. → Met een gereduceerd verbruik en een zuiniger waterreservoir gaat hij nu nog langer mee per vulbeurt!
  Hoe werkt de CoolerAir®? Door middel van een filter en een ingebouwd koelelement onderscheid deze aircooler zich van een traditionele ventilator. Het water wordt gekoeld en de warme lucht wordt daar langs geblazen en wordt op deze wijze omgevormd tot een koude luchtstroom. Tegelijkertijd wordt de warme, droge lucht gefilterd, gereinigd en verspreid er zich een bevochtigende, aangename luchtstroom, mede dankzij de ingebouwde waterverdampingsfilter.
  Wat kan de CoolerAir® luchtkoeler voor mij betekenen? Wij begrijpen dat je tijdens de warme dagen een stuk minder concentratie hebt, geen puf hebt, of wakker ligt van de warmte in je slaapkamer. Zodra je te lang in een warme ruimte verkeerd zonder afkoeling, neemt je cognitieve- en concentratievermogen beduidend af. De CoolerAir® luchtkoeler is in het leven gekomen om jou te ontlasten en verkoeling te bieden tijdens de warmte: zet hem neer op je bureau, op je nachtkastje of neem hem mee onderweg.
  Hoe gebruik ik de CoolerAir® luchtkoeler? Haal de filter allereerst uit de plastic verpakking. Zet hem neer op de gewenste plek en vul het waterreservoir met (ijskoud) water (en ijsblokjes). Sluit vervolgens de USB-aansluiting aan op op je laptop, powerbank of wall-plug voor het stopcontact. Zet de luchtkoeler aan, stel je gewenste instellingen in en geniet van de koele lucht. De moodlight is individueel aan te passen en in te stellen. Kantel de CoolerAir® luchtkoeler niet tijdens gebruik en zet hem niet neer op oneven oppervlakten. Meer gebruiksinformatie vind je in de meegeleverde gebruikersaanwijzing!
  Verpakkingsinhoud: Omdoos van de CoolerAir® luchtkoelerDe CoolerAir® luchtkoeler Micro-USB naar USB-kabel. Gebruikershandleiding (Engelstalig)
  Pro Tip: Voor maximaal genot van écht koele, schone en bevochtigde lucht: voeg water toe aan de waterreservoir die uit de koelkast komt en vul desgewenst ijsblokjes toe! Dit zorgt voor extra koeling.
  49,95


  Titel: CoolerAir® Premium - Draagbare Luchtkoeler/Ventila
  Prijs: € 49,95
  Productcode: 9200000116350043


   

Verkoeling nodig? De draagbare luchtkoeler van CoolerAir® is dé premium draagbare luchtkoeler - ventilator - aircooler die zorgt voor een koele ruimte wanneer je daar behoefte aan hebt. Verbeterde HydroChill™ technologie zet nu nog sneller warm....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top