Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Adm. Financiële Advisering Kafa
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems

BUCHNER ® Neopreen Enkele Schouderbrace M Zwart On


 • BUCHNER ® Neopreen Enkele Schouderbrace M Zwart On
  BUCHNER ® Neopreen Enkele Schouderbrace M Zwart On ✅ POPULAIR | ✅ Deze BUCHNER ® enkele schoudersteunband is op MediconsumerReport.com als beste medisch hulpmiddel in zijn klasse beoordeeld.

  HOGE KWALITEIT - De kwaliteit van deze enkele schoudersteunband is van professionele aard. Wereldwijd wordt deze enkele schoudersteunband aangeraden door onder andere revalidatieartsen en fysiotherapeuten. Deze steunband biedt de schouder ondersteuning en helpt bovendien om klachten van overbelasting te voorkomen. Daarnaast hebben ook mensen die lijden aan artritis veel baat bij deze enkele schoudersteunband.

  SOEPEL NEOPREEN – Deze BUCHNER ® enkele schoudersteunband is gemaakt van soepel neopreen materiaal. Hierdoor draagt de steunband prettig en comfortabel. U wordt ondersteund in uw bewegingen en niet belemmerd. Bijkomend voordeel van dit materiaal is dat dit eenvoudig te reinigen is.

  Voordelen enkele schoudersteunband

  Graag zetten we de belangrijkste kenmerken en voordelen van deze enkele schoudersteunband even overzichtelijk voor u op een rij.
  ✅ Biedt ondersteuning en verlicht pijn
  ✅ Gemaakt van soepel materiaal
  ✅ Comfortabele fit
  ✅ In diverse kleuren verkrijgbaar
  ✅ Als beste beoordeel op toonaangevende website

  Praktische tips

  Voor een lange levensduur van uw enkele schoudersteunband raden we u aan deze tips ter harte te nemen.
  • Het regelmatig schoonmaken van uw enkele schoudersteunband is niet alleen hygiënisch, maar zorgt er bovendien voor dat het materiaal soepel blijft
  • U kunt de enkele schoudersteunband meedraaien in de wasmachine. Wanneer u hier voor kiest, houdt u dan wel aan de wasvoorschriften.

  Hoe te gebruiken?
  Deze BUCHNER ® enkele schoudersteunband is eenvoudig om te doen. U trekt deze over uw hoofd aan als ware het een T-shirt of trui. Doe uw arm in de ‘mouw’ en trek deze naar beneden tot dit niet verder kan. U voelt direct de stevigheid en ondersteuning rond uw schoudergewricht.

  12,99


  Titel: BUCHNER ® Neopreen Enkele Schouderbrace M Zwart On
  Prijs: € 12,99
  Productcode: 9200000103019109


   

✅ POPULAIR | ✅ Deze BUCHNER ® enkele schoudersteunband is op MediconsumerReport.com als beste medisch hulpmiddel in zijn klasse beoordeeld.

HOGE KWALITEIT - De kwaliteit van deze enkele schoudersteunband is van professionele aard. Wereldwijd word....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top