Tel. 0321-333169 Peter Evers
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Flevolamb Flevolamb
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Triumph Tree kunstkerstboom - 120x99 cm - Groen -


 • Triumph Tree kunstkerstboom - 120x99 cm - Groen -
  Triumph Tree kunstkerstboom - 120x99 cm - Groen - De Forest Frosted is uniek in zijn soort. De kunstkerstboom boom uit de Triumph Tree collectie heeft zijtakjes met daaraan een jonge uitgroei (scheut). Daarnaast is de Forest Frosted kunstkerstboom opgebouwd uit verschillende modellen tips. Door het gebruik van zachte en harde naalden ontstaat een levendige boom, grillig, zoals ook een echte boom, maar dan met de voordelen van een kunstboom. De boom is 120 cm hoog en door dit makkelijke formaat wordt elk hoekje in kerstsfeer gebracht door deze prachtige kunstkerstboom. De harde naaldjes van de Forest Frosted hebben een witte kern zodat het net lijkt of aan de uiteinde van elk naaldje een sneeuwkristal is vastgesmolten. Dit subtiele frosted puntje geeft een mooi contrast met de groene kleur. De zijtakjes zijn netjes afgewerkt met een ronde top en de jonge scheuten zijn iets puntiger afgewerkt. Alle takjes hebben een natuurlijk ogende bruine nerf. De Forest Frosted kunstkerstboom heeft stevige zijtakken zodat je de decoraties en de verlichting makkelijk in de boom kan verwerken.


  De naalden van de dennengroen zijtakjes (twijgjes) worden gemaakt van pvc. Bij deze gemixte techniek worden lange stroken pvc in dunne reepjes gesneden en deze vormen de platte naalden. De harde naalden worden gemaakt van pvc dat gevormd is als een borstelhaar. Een stevige ronde harde draad wordt op een bepaalde lengte afgesneden en vervolgens wordt een bundel van deze borstelige naalden rondom een takje gebonden. De toppen van de zijtakjes worden mooi afgewerkt voor een perfecte natuurlijke uitstraling van de boom. Voordeel van deze gemixte techniek is dat de naalden van deze boom zeer stevig zijn.


  Deze boom heeft een insteek constructie. De takken hebben een stevige metalen basis die aan het uiteinde in een hoek gebogen is. De takken worden in ophangbeugels gehaakt die bevestigd zijn aan de metalen stam. De takken en ophangbeugels zijn voorzien van een kleurcode zodat de boom makkelijk opgebouwd kan worden. Van laag naar hoog steek je de takken rondom de stam. Hiermee krijg je ringen van dennengroen. Vouw de takken uit volgens de instructies in de gebruiksaanwijzing en vorm zo de boom.

  De Forest Frosted kunstkerstboom met een hoogte van 120 cm bestaat uit 396 zijtakken en hierdoor is de stam van de boom nauwelijks zichtbaar. De boom staat stevig in een metalen voet met 4 poten voor een goede balans. Al meer dan 25 jaar worden de Triumph Tree bomen gemaakt van van hoogwaardige materialen met brandvertragende eigenschappen. Van deze kunstkerstboom uit de Triumph Tree Premium collectie met 10 jaar garantie geniet je jarenlang van een onbezorgde kerst met gegarandeerd de mooiste boom!

  78,99


  Titel: Triumph Tree kunstkerstboom - 120x99 cm - Groen -
  Prijs: € 78,99
  Productcode: 9200000030876915


   

De Forest Frosted is uniek in zijn soort. De kunstkerstboom boom uit de Triumph Tree collectie heeft zijtakjes met daaraan een jonge uitgroei (scheut). Daarnaast is de Forest Frosted kunstkerstboom opgebouwd uit verschillende modellen tips. Door het ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top