Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Leen Bakker Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Gymston 20YWS - Draadloze oordopjes - Wit • Gymston 20YWS - Draadloze oordopjes - Wit

  Gymston 20YWS - Draadloze oordopjes - Wit Met deze oordopjes maak je muziek luisteren nog makkelijker. Haal ze uit de case en ze zijn klaar voor gebruik met je smartphone. De draadloze oordopjes configureer je eenvoudig via Bluetooth. Daarna gaat alles vanzelf. Ze gaan automatisch aan en blijven verbonden met je apparaten. Dit maakt de Professional Edition het beste alternatief van de Apple AirPods.

  Geniet nu van diepe bas en rijke klanken. Je kunt muziek luisteren of eenvoudig telefoneren met deze volledig draadloze oordopjes zonder problemen! Met de speciale batterij gaan de draadloze bluetooth oortjes 5-9 uur mee! De oortjes verbinden automatisch en blijven verbonden aan je gekoppelde bluetooth apparaat zodra je de oordopjes eenmalig geconfigureerd hebt. Bij elke bestelling ontvang je er een GRATIS oplaadcase bij!


  Vanwege de perfecte geometrische design van de oordoppen blijven de oordoppen nu extra goed en fijn in je oren zitten. Dit is ideaal voor het hardlopen of workouts en natuurlijk ook voor andere gelegenheden zoals reizen etc.


  Voordelen
  - EXTRA lange batterij duur (5-9 uur)
  - Oplaadbarecase GRATIS erbij geleverd!
  - Verbindt automatisch.
  - Oplaadcase laadt de oortjes automatisch op.
  - In-line microfoon, high definition op beide oordoppen.
  - IPX4 Water- en zweetbestendig
  - Voice en gesture commands!
  - Bluetooth afstand 20m


  EXTRA lange batterijduur & GRATIS meegeleverde oplaadcase!
  De draadloze bluetooth oortjes gaan als ze volledig opgeladen zijn 5-9 uur mee. Je ontvangt er een GRATIS oplaadcase bij die ervoor zorgen dat de oordoppen gemakkelijk en snel weer opgeladen zijn, dat zal er voor zorgen dat je nooit zonder batterij komt te zitten. Met de oplaadcase kan je de bluetooth oortjes. Genoeg batterij om de hele dag de draadloze oortjes te gebruiken voor muziek/bellen. In de oplaadcase zit een speciale batterij die ervoor zorgt dat de oortjes snel en goed opgeladen worden. De oortjes worden automatisch opgeladen zodra de bluetooth oortjes teruggezet worden in de oplaadcase.


  Bij de draadloze oordopjes wordt standaard een oplaad box meegeleverd, hiermee laat je de draadloze oordopjes gemakkelijk en snel weer op. Dankzij de ingebouwde microfoon is draadloos bellen ook geen probleem meer. Overtuig jezelf en laat dit product je verassen door een essentieel onderdeel van je dag te worden.  Geschikt voor iedere smartphone / bluetooth apparaat!
  De bluetooth oortjes zijn geschikt voor iedere bluetooth/smartphone. Een eenvoudige & snelle bluetooth koppeling zorgt ervoor dat je direct Met de draadloze bluetooth oortjes kan je je inkomende oproepen beantwoorden, muziek pauzeren en je voice assistent activeren. Dat allemaal zonder je smartphone te gebruiken. Door tikjes te geven op de zijkant van je oortje zorgt je ervoor dat als je bijvoorbeeld muziek aan het luisteren bent , het liedje op pauze komt te staan. Mocht je het muziek weer verder willen luisteren, tik dan eenvoudig weer aan de zijkant. Het muziek zal dan automatisch weer afgespeeld worden!  Inhoud pakket:
  1x draadloze oordopje set
  1x Oplaad box
  1x USB Type-c kabel
  1x Handleiding


  Specificaties
  - Merk: Gymston
  - Model: 20YWS Gymston
  - Geluid: Krachtig, heldere diepe geluidsweergave
  - Bluetooth versie: V5
  - Batterijduur: 5 tot 9 uur
  - Maat: Zelfde formaat als de Apple Airpods, Breedte 4,=5cm, Hoogte 1,8cm, Diepte 1,65cm
  - Geschikt: Voor alle Bluetooth apparaten
  - Bluetooth afstand: 20 meter
  - Ingebouwde microfoon
  - Gebruikmaken van Siri of Google Assistent


  Draadloze oordopjes | Professional | Alternatief AirPods | Bluetooth | Earphones | Earbuds | Geschikt voor alle Bluetooth smartphones zoals Apple iPhone en Android Samsung | Wit
  Draadloze oordopjes - Alternatief AirPods - Bluetooth oortjes - draadloos opladen - Geschikt voor alle bluetooth smartphones - Apple iPhone en Android - Volledig Draadloze Oordopjes Met Oplaadcase - Wit

  27,45


  Titel: Gymston 20YWS - Draadloze oordopjes - Wit
  Prijs: € 27,45
  Productcode: 9200000123275660


   

Met deze oordopjes maak je muziek luisteren nog makkelijker. Haal ze uit de case en ze zijn klaar voor gebruik met je smartphone. De draadloze oordopjes configureer je eenvoudig via Bluetooth. Daarna gaat alles vanzelf. Ze gaan automatisch aan en bli....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top