Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Elektrische Plasma Aansteker - USB Oplaadbaar met


 • Elektrische Plasma Aansteker - USB Oplaadbaar met
  Elektrische Plasma Aansteker - USB Oplaadbaar met

  Nooit meer zorgen om een aansteker die het wellicht niet doet door een te harde wind of te weinig gas! Onder andere zeer goed geschikt voor het veilig afsteken van vuurwerk. De meest betrouwbare aansteker van 2019 is volledig elektrisch en wordt geïdentificeerd als plasma aansteker.

  *Nieuw dit jaar is de batterij indicator aan de zijkant van de plasma aansteker: Vanaf nu is het zeer eenvoudig af te lezen hoelang de aansteker nog meegaat voor dat deze weer opgeladen dient te worden. Voorheen was dit niet mogelijk, met als gevolg een plotselinge lege aansteker.*

  **Verder is de accu verbeterd waardoor de aansteker langer meegaat en in slechts 30 minuten weer volledig opgeladen is!**


  Hoe werkt het?
  De Kwaliteit en Luxe Plasma aansteker is een revolutionaire aansteker met Tesla-plasma techniek die elektriciteit gebruikt in plaats van gas om een plasmagolf te genereren die heter is dan vuur.

  Voordelen
  Volledig windproof, spatwaterdicht en goedgekeurd voor luchthavens, zodat u uw aansteker overal mee naar toe kunt nemen. Deze aansteker is perfect voor het roken van sigaretten en zelfs het afsteken van vuurwerk gaat gemakkelijk.


  Oplaadbaar
  Deze Plasma aansteker is oplaadbaar en kan tot 300 ontstekingen per lading gebruikt worden. Laad hem op met de bijgeleverde USB-kabel, in slechts 30 minuten is het weer klaar voor gebruik.

  Elegant Design
  Vanwege de slanke en het elegante ontwerp trekt De Plasma aansteker de volledige aandacht. Onderscheid je van alle anderen om je heen met een deze luxe aansteker! De aansteker is gemaakt van hoge kwaliteit materialen en kan daarmee gebruikt worden in elke situatie.

  Specificaties
  ✔ Afmetingen: 82 x 30 x 11mm
  ✔ Materiaal: Aluminium en Zinklegering
  ✔ Batterijcapaciteit: 220MA 3.7V
  ✔ Oplaadduur: 30 minuten
  ✔ Oplaad Poort: Micro USB
  ✔ Gewicht: 80 Gram

  20,99


  Titel: Elektrische Plasma Aansteker - USB Oplaadbaar met
  Prijs: € 20,99
  Productcode: 9200000123542487


   Nooit meer zorgen om een aansteker die het wellicht niet doet door een te harde wind of te weinig gas! Onder andere zeer goed geschikt voor het veilig afsteken van vuurwerk. De meest betrouwbare aansteker van 2019 is volledig elektrisch en wordt ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top