AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
PolderTEAK PolderTEAK
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Trendsetter Flesverlichting - Set van 4 - incl. g


 • Trendsetter Flesverlichting - Set van 4 - incl. g
  Trendsetter Flesverlichting - Set van 4 - incl. g Het is tijd om je vrienden en familie te verrassen met de nieuwste licht trends van 2019! Deze hippe statafel verlichting fleurt de hele ruimte op. Jij laat je vrienden verbaasd achter. De saaie lampjes kunnen allemaal weg, vanaf nu maak jij gebruik van deze geweldige warme rode sfeerverlichting van Trendsetters. Deze hippe trend is overgewaaid uit Frankrijk; Fles leeg? Stop hier de hippe flesverlichting in, harstikke trendy!
  Flesverlichting: Eenvoudig in gebruikPast in de meeste flessen en ook sterke drankGeweldige sfeerverlichtingNieuwste trend van 2019!Snoer met 20 micro led's4 stuks
  Met deze reeks LED-lampjes kun je iedere lege wijn- of champagnefles omtoveren in leuke verlichting voor op de kast of op tafel! Stop de lichtstreng eenvoudig in de fles en stop de kurk erop. De lampjes zijn te bedienen met de lichtschakelaar. Let op: u besteld alleen de lampjes, niet de flessen.

  14,95


  Titel: Trendsetter Flesverlichting - Set van 4 - incl. g
  Prijs: € 14,95
  Productcode: 9200000109112881


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top