Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Flevolamb Flevolamb

Royal Christmas Dakota Guirlande - 540 CM - 70 war


 • Royal Christmas Dakota Guirlande - 540 CM - 70 war
  Royal Christmas Dakota Guirlande - 540 CM - 70 war Algemene informatie De Dakota Guirlande met warm LED lampjes in de lengte 540 cm met connector is een volle en brede guirlande met 70 geïntegreerde warm LED lampjes. Kenmerkend van deze guirlande zijn de sterke takken en de warm LED verlichting met 70 lampjes is koppelbaar met maximaal 5 guirlandes van dezelfde soort. Deze kunststof guirlande is gemaakt van hoogwaardig PVC materiaal. Met een mooie kerst guirlande rond de balustrade is je trap direct in kerstsferen gehuld. Zeker met een paar decoratieve kerstballen erin verwerkt. Guirlandes zijn er met en zonder verlichting en in verschillende lengtes. Zo vind je voor die ene plek in jouw huis de perfecte guirlande!
  De kerstslinger heeft een lengte van 540 cm en heeft maar liefst 400 zijtakken in de kleur groen. De diameter van de slinger is 40 cm waardoor er een mooie dikke en volle kerstslinger ontstaat. De 70 warm LED's zijn mooi verdeeld over de slinger en de snoeren van de warm LED lampjes zijn mooi weggewerkt tussen de takken. Met deze kerstguirlande verfraait u binnen en buiten niet alleen uw deelvensters, maar ook bijv. uw trapleuning, open haard, of deuren als eye-catcher. Brandveiligheidseisen: Uiteraard voldoet deze Dakota Guirlande met 70 warm LED lampjes lengte 540 cm aan de gestelde brandveiligheidseisen en normen (NEN 71-2, B1).
  Detailfoto’s: Bekijk de detailfoto’s van deze Guirlande met warm LED in de lengte 540 cm, om zo nog een betere indruk van deze sierlijke guirlande te krijgen. Met een mooie kerst guirlande rond de balustrade is je trap direct in kerstsferen gehuld. Zeker met een paar decoratieve kerstballen erin verwerkt. Guirlandes zijn er met en zonder verlichting en in verschillende lengtes. Zo vind je voor die ene plek in jouw huis de perfecte guirlande!

  45


  Titel: Royal Christmas Dakota Guirlande - 540 CM - 70 war
  Prijs: € 45,00
  Productcode: 9200000065580257


   

Algemene informatie De Dakota Guirlande met warm LED lampjes in de lengte 540 cm met connector is een volle en brede guirlande met 70 geïntegreerde warm LED lampjes. Kenmerkend van deze guirlande zijn de sterke takken en de warm LED verlichting ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top