Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

KlikAanKlikUit ACC2300 - Stopcontact Schakelaar -


 • KlikAanKlikUit ACC2300 - Stopcontact Schakelaar -
  KlikAanKlikUit ACC2300 - Stopcontact Schakelaar - Deze ACC-2300 compacte draadloze stopcontactschakelaar zal je leven makkelijker maken. Je plugt de schakelaar eenvoudig in een bestaand stopcontact en sluit hierop je verlichting of andere apparaten aan. Als je de schakelaar koppelt met een KlikAanKlikUit zender, zoals een afstandsbediening kun je vanuit je luie stoel je apparaten bedienen.

  Bediening via app
  Je kunt deze schakkelaar eenvoudig koppelen aan een van de zenders van KlikAanKlikUit. Denk bijvoorbeeld aan een afstandsbediening van KlikAanKlikUit. Als je je lamp of apparaat met de KlikAanKlikUit app wil bedienen dan kies je voor het ICS-2000 Control Station.

  Compatibiliteit
  De stopcontactschakelaar werkt met alle verlichting en andere apparaten tot 2300 Watt. De installatie is gemakkelijk, het apparaat schakelt automatisch naar koppelingsmodus gedurende 6 seconden wanneer de schakelaar wordt aangesloten. Druk op de aan- of uit knop en je kunt aan de slag.

  Slim en veilig ontwerp
  Dankzij de kinderbeveiliging is deze schakelaar ook nog eens veilig. Het compacte ontwerp zorgt ervoor dat andere stopcontacten niet blokkeren. De schakelaar heef een draadloos bereik van 30 meter.

  13,59


  Titel: KlikAanKlikUit ACC2300 - Stopcontact Schakelaar -
  Prijs: € 13,59
  Productcode: 9200000088944651


   

Deze ACC-2300 compacte draadloze stopcontactschakelaar zal je leven makkelijker maken. Je plugt de schakelaar eenvoudig in een bestaand stopcontact en sluit hierop je verlichting of andere apparaten aan. Als je de schakelaar koppelt met een KlikAanKl....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top