Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling

Dyson Pure Hot+Cool 2018 - Luchtreiniger - Zilver/


 • Dyson Pure Hot+Cool 2018 - Luchtreiniger - Zilver/
  Dyson Pure Hot+Cool 2018 - Luchtreiniger - Zilver/ De Dyson Pure Hot+Cool is een luchtreiniger, luchtverwarmer en ventilator in een, en detecteert automatisch stofdeeltjes en gassen. Hier maakt hij real-time melding van. Een uniek Dyson-algoritme verwerkt de invoer van drie sensoren en geeft vervolgens de luchtkwaliteitsmetingen weer. Op het ingebouwde lcd-scherm kan je door middel van live rapporten zien welke gassen en stofdeeltjes er op dit moment in je kamer zijn. De Air Multiplier™ technologie zorgt ervoor dat iedere seconde een gelijkmatige, krachtige luchtstroom van (maximaal) 310 liter wordt verspreidt, zodat er door de hele kamer gezuiverde lucht circuleert.

  3 in 1: Luchtreiniger, ventilator en luchtverwarmer in één, ideaal in elk seizoen
  Inclusief handige Dyson Link app waarmee je de Dyson Pure Hot+Cool 2018 op afstand kan bedienen. Let op: de App vereist een 2.4GHz of 5GHz Wi-Fi connectie en een mobiel apparaat waarop apps geinstalleerd kunnen worden.
  Het LCD scherm zorgt er voor dat je in een oogopslag de luchtkwaliteit kan monitoren
  Het is een luchtreinigingsventilator met verwarmingsfunctie, geen airco. Hij geeft enkel actieve verwarming, geen actieve verkoeling.

  Bekijk de productvideo van de Dyson Pure Hot+Cool 2018 (HP04)


  Het volledig afgedichte filtersysteem verwijdert samen met een actief koolstoffilter gassen, en een HEPA-filter van glasvezel vangt 99,95% van alle microscopische allergenen en verontreinigende stoffen tot slechts 0,1 micron uit de lucht. En aangezien u kunt kiezen uit een gerichte modus en een oscillatiemodus, kunt u de lucht naar elke gewenste plek sturen. Nieuwe 350° oscillatie maakt het mogelijk lucht in de hele kamer te laten circuleren. Met ingebouwde en aanpasbare instellingen, zodat u kunt kiezen waar u de lucht wilt hebben. In de verspreide modus projecteert de unieke Dyson luchtklep lucht door de achterkant van het apparaat, terwijl het tegelijkertijd de lucht effectief blijft reinigen. In de nachtmodus worden de stilste luchtstroominstellingen gebruikt. Het apparaat blijft veranderingen in de luchtkwaliteit in de gaten houden en daarop reageren, maar gebruikt daarbij de stilste instellingen en een gedimd scherm. Eenvoudig te onderhouden filters. Ingebouwde herinneringen geven aan wanneer het filter vervangen moet worden.

  Tip: Op zoek naar de voorganger? Bekijk dan de Dyson Pure Hot+Cool Link. Het grote verschil tussen deze twee modellen is de filter; het 2018 model gebruikt namelijk een geavanceerdere filtertechniek die gebruik maakt van een HEPA en Koolstoffilter.

  Kenmerken van de Dyson Pure Hot+Cool 2018

  Intelligente rapportage van de luchtkwaliteit
  De sensoren van de Dyson Pure Hot+Cool detecteeren de luchtwaarden, en rapporteren deze vervolgens aan de Dyson Link app. De luchtkwaliteitsniveaus worden gerapporteerd in real-time. Waarden die worden gemonitord zijn: PM2,5, PM10, vluchtige organische stoffen en NO2. Zo kan je, ook als je van huis bent, de luchtkwaliteit in huis monitoren. De Dyson Link App is gratis te downloaden via zowel de Appstore als Google Play Store.


  Reinigt, verkoelt en verwarmt
  De Dyson Pure Hot+Cool reinigt de lucht het hele jaar door. Hij verwarmt met thermostaatregeling in de winter, en dient als ventilator in de zomer. Let op: het is dus geen airco.


  Verwijdert verontreinigende stoffen met een afgedicht 360° HEPA-filter en actief koolstoffilter
  Het volledig afgedichte filtersysteem verwijdert samen met een actief koolstoffilter gassen, en een HEPA-filter van glasvezel vangt 99,95% van alle microscopische allergenen en verontreinigende stoffen tot slechts 0,1 micron op uit de lucht.

  Nachtmodus
  U kunt de automatische stand of nachtmodus inschakelen om automatisch verontreinigende stoffen te verwijderen.

  Draait tot 350°
  Instelbare draaihoek van tussen de 45° en 350°, om gereinigde lucht door de hele kamer te verspreiden.

  Erkend door Engelse keurmerken
  Door de Noise Abatement Society onderscheiden met het Quiet Mark keurmerk en door Allergy Standards Limited gecertificeerd als asthma & allergy friendly™.

  Snel en eenvoudig te vervangen filters
  Weinig onderhoud, gemakkelijk vervangbare filters. Met ingebouwde meldingen wanneer zij aan vervanging toe zijn.

  Afstandsbediening
  Kan met zijn gestroomlijnde vorm en magneet netjes op het apparaat bevestigd worden.

  Productspecificaties Dyson Pure Hot+Cool 2018
  • Filtertype: Koolstoffilter en HEPA-filter van glasvezel
  • Wifi connect & besturing via gratis Dyson Connect App. Let op: de App vereist een 2.4GHz of 5GHz Wi-Fi connectie en een mobiel apparaat waarop apps geinstalleerd kunnen worden
  • Draaicirkel (oscillatie): 350 graden
  • Eenvoudig te kantalen: 10 graden
  • Aantal snelheidsinstellingen: 10
  • Sleeptimer: ja
  • Luchtstroom: 310 Liter per seconde
  • Geluidsniveau: 64 dB
  • Snoerlengte: 1.8 meter
  • Gewicht: 5.7 kg
  • 2 jaar garantie

  Standaard meegeleverd
  Afstandbediening

  599


  Titel: Dyson Pure Hot+Cool 2018 - Luchtreiniger - Zilver/
  Prijs: € 599,00
  Productcode: 9200000103119073


   

De Dyson Pure Hot+Cool is een luchtreiniger, luchtverwarmer en ventilator in een, en detecteert automatisch stofdeeltjes en gassen. Hier maakt hij real-time melding van. Een uniek Dyson-algoritme verwerkt de invoer van drie sensoren en geeft vervolge....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top