Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Flevolamb Flevolamb
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems

SEC24 Schakelaarset met afstandsbediening groen 3-


 • SEC24 Schakelaarset met afstandsbediening groen 3-
  SEC24 Schakelaarset met afstandsbediening groen 3- Je kent het wel: Je zit lekker buiten in de tuin en het wordt stilaan donker. Je hebt even geen zin om op te staan om je verlichting aan te zetten. Met de SEC24 HAF780S compacte draadloze schakelset voor gebruik buitenshuis, doe je dat nu gemakkelijk zonder op te hoeven staan en schakelaar voor schakelaar om te zetten. Je gebruikt namelijk je afstandsbediening! Het signaal heeft een bereik van 50 meter en gaat dwars door muren, ramen en deuren. Natuurlijk kun je naast verlichting ook apparaten aan of uit zetten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een vijverpomp of een elektrische terrasverwarmer. De twee ontvangers zijn allemaal zeer compact en individueel aan en uit te zetten, maar met de masterknop zet je eenvoudig alles in één keer aan of uit.

  Voordelen van de SEC24 HAF780S compacte outdoor draadloze schakelset:

  Op afstand bedienen
  Met de meegeleverde afstandsbediening kun je heel simpel en draadloos de twee ontvangers uit de set aan- of uitschakelen. En dat tot maar liefst 50 meter! Hierdoor is het zelfs mogelijk om ,zonder naar buiten te gaan, je buitenverlichting aan en uit te zetten. Naast dat de ontvangers met de afstandsbediening te schakelen zijn, beschikken ze zelf ook nog over een aan/uit knop. Dit is ideaal voor als je afstandsbediening binnen ligt en je toch je lampen wilt aan- of uitzetten.

  Compact design
  Het compacte ontwerp van de schakelaars zorgt ervoor dat nabije stopcontacten niet geblokkeerd worden, waardoor je niet onnodig een ander stopcontact verliest. Daarnaast is de ontvanger naast compact, ook nog eens geschikt voor buiten.

  Alles aan/uit
  Je kunt de twee ontvangers los van elkaar schakelen. Maar de afstandsbediening is ook voorzien van een zogenaamde “masterknop”. Deze knop zorgt ervoor dat je allebei de stekkers tegelijk aan of uit kunt schakelen. Dit is ideaal voor als je bijvoorbeeld alles buiten wilt uitzetten. Met één druk op de knop schakel je alles snel en simpel uit.

  Bereik
  Het signaal gaat door muren, ramen en deuren, met een bereik tot maar liefst 50 meter. Hierdoor kun je dus ook gemakkelijk iets vanuit binnenshuis aan of uit zetten.

  Type verlichting
  De schakelaars zijn voorzien van de laatste technieken, waardoor het mogelijk is om alle typen verlichting te schakelen. Zowel Ledlampen, spaarlampen, halogeenlampen en natuurlijk ook ouderwetse gloeilampen, kunnen met één druk op de knop aan- of uitgezet worden.

  Meerdere sets combineren
  Wanneer je niet voldoende hebt aan twee ontvangers of één afstandsbediening kun je heel eenvoudig meerdere sets combineren. Per ontvanger kun je namelijk vijf afstandsbedieningen inleren en één knop van de afstandsbediening kan aan meerdere ontvangers gekoppeld worden. Ook is de buiten-set HAF780S te koppelen aan de indoor versie HAF760S.

  Storingsvrij
  Doordat de schakelset werkt met unieke codes, is het systeem niet gevoelig voor storing van andere sets. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat een set van je buren jouw systeem gaat storen.

  Krachtige ontvangers
  De set beschikt over twee krachtige ontvangers, waarmee apparaten en verlichting geschakeld kunnen worden tot max. 2300W per ontvanger.

  Installatie
  De HAF780S set is zeer gemakkelijk te installeren. Je stopt de draadloze ontvanger in een stopcontact, en plaatst daarna de stekker van de lamp of het apparaat in de ontvanger. Druk daarna op de “Learn”-toets op de ontvanger en vervolgens op de gewenste knop van de afstandsbediening. Zo simpel is het! Vanaf nu kun je de ontvanger schakelen met je afstandsbediening.

  Garantie
  Alle producten van SEC24 worden standaard geleverd met twee jaar fabrieksgarantie.

  Specificaties

  Afstandsbediening
  Kanalen: 3 plus één Master aan/uit
  Codesysteem: Automatisch
  Materiaal: Kunststof
  Voeding: 3V CR2032 batterij (wordt meegeleverd)
  Bedrijfstemperatuur: -10°C ~ 50°C
  Afmetingen:
  - Hoogte 11 cm
  - Breedte 3 cm
  - Diepte 1,5 cm


  Draadloze ontvanger
  Geheugen adressen: 5
  Max. wattage: 2300W
  Stroom indicator: Nee
  Aan/uit knop: Ja
  Materiaal: Kunststof
  Voeding: 230V wisselstroom
  Bedrijfstemperatuur: -10°C ~ 50°C

  Afmetingen:
  - Hoogte 5,3 cm
  - Breedte 5,3 cm
  - Diepte 5,5 cm (excl. Plug)

  Inhoud verpakking:

  - Afstandsbediening
  - 2x Ontvanger 2300W
  - 3V lithium batterij (CR2032)
  - Handleiding

  LET OP: Niet geschikt voor stopcontacten in België

  19,99


  Titel: SEC24 Schakelaarset met afstandsbediening groen 3-
  Prijs: € 19,99
  Productcode: 9200000102763140


   

Je kent het wel: Je zit lekker buiten in de tuin en het wordt stilaan donker. Je hebt even geen zin om op te staan om je verlichting aan te zetten. Met de SEC24 HAF780S compacte draadloze schakelset voor gebruik buitenshuis, doe je dat nu gemakkelijk....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top