Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Adm. Financiële Advisering Kafa
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Biddinghuizen
BOL.com Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Kerstboom Excellent Trees® LED Stavanger Green - 1


 • Kerstboom Excellent Trees® LED Stavanger Green - 1
  Kerstboom Excellent Trees® LED Stavanger Green - 1 De Excellent Trees® LED Stavanger kunstkerstboom 120 cm met 160 LED lampjes heeft zachte naalden en krijgt een mooie uitstraling door zijn vorm. De boom is 120 cm hoog en heeft een diameter van 70 cm. Zodra deze kerstboom staat, geeft het direct het ultieme kerstgevoel.

  Materiaal kunstkerstboom
  De kunstkerstboom is gemaakt van hoogwaardig PVC materiaal en zorgt ervoor dat de boom er vol uitziet. De zijtakjes zijn afgewerkt met een recht uiteinde en de bruine nerf zorgt voor een natuurlijk effect. De boom heeft een luxe metalen voet die door middel van 1 schroef vast te zetten is. Hij is tevens voorzien van antislip rubberen noppen zodat de boom stevig en goed in balans staat.

  Verlichting kunstkerstboom
  De LED verlichting geeft een mooi warm licht. Het zijn 160 LED lampjes welke netjes in de boom zijn verwerkt. Het aansluitsnoer van de verlichting is 1 meter lang en groen van kleur. De boom ziet er door al deze extra aandachtspunten exclusief uit.

  Eigenschappen Excellent Trees® Stavanger verlichte kunstkerstboom 120 cm
  Inhoud: 1 kunstkerstboom met luxe metalen voet
  Kleur: groen
  Hoogte boom: 120 cm
  Diameter boom: 70 cm
  Aantal takken: 214 takken
  Inclusief verlichting: ja
  Aantal lampen: 160 LED lampen
  Inclusief sneeuw: nee
  Inclusief versiering: nee
  Materiaal: hoogwaardig PVC materiaal

  Advies
  Kunstkerstbomen bestaan meestal uit 2 of 3 delen, dit is afhankelijk van de hoogte van de kerstboom. Om de kerstboom een zo natuurlijk mogelijke look te geven begint u met de takken van het onderste deel uit te vouwen. Begin altijd vanuit de stam naar buiten te werken, vouw hierbij takje voor takje uit. Probeer de onderkant van de takken zo plat mogelijk te laten. Een echte boom heeft namelijk ook platte takken. De onderste takken kunt u naar beneden buigen zodat de standaard minder zichtbaar blijft. Vouw op deze manier alle takken van onder naar boven in het juiste model zodat er geen open ruimtes meer zichtbaar zijn. Hoe meer takken de kerstboom heeft des te voller deze wordt.

  Levering
  De kerstboom wordt geleverd in een doos zodat hij na de feestdagen gemakkelijk op te bergen is.

  Garantie
  Bij de Excellent Trees® LED Stavanger verlichte kunstkerstboom 120 cm zit 2 jaar garantie en kun je jarenlang genieten van deze prachtige boom die als ware eyecatcher geen enkel jaar mag ontbreken tijdens de feestdagen.

  44,97


  Titel: Kerstboom Excellent Trees® LED Stavanger Green - 1
  Prijs: € 44,97
  Productcode: 9200000082600509


   

De Excellent Trees® LED Stavanger kunstkerstboom 120 cm met 160 LED lampjes heeft zachte naalden en krijgt een mooie uitstraling door zijn vorm. De boom is 120 cm hoog en heeft een diameter van 70 cm. Zodra deze kerstboom staat, geeft het direct het ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top