Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI

MoreThanHip Papieren kerstster Ø 60 cm Sumana - in


 • MoreThanHip Papieren kerstster Ø 60 cm Sumana - in
  MoreThanHip Papieren kerstster Ø 60 cm Sumana - in 7-puntige kerstster van handgeschept papier met verlichting - diameter 60cm Het einde van het jaar is de periode om het in huis gezellig te maken met kerstversieringen en verlichting. Deze handgemaakte 7-puntige papieren ster uit India draagt zeker bij aan de feestvreugde.

  De Sumana is gemaakt van handgeschept papier, waarop een kringelend patroon van gaatjes en borduurwerk in de kleur van het papier en met gouddraad is gemaakt.

  In daglicht is deze papieren kerstster al prachtig. Maar als de ster verlicht is komt zowel de structuur van het handgeschepte papier als het gaatjespatroon tot leven. Het verschil kun je goed zien aan de foto's: met een zwarte achtergrond is de ster verlicht; met witte achtergrond onverlicht.

  Bovendien, in het echt is deze ster nog veel mooier dan op de foto’s.

  Highlights:
  ● Materiaal: papier
  ● Afmetingen: diameter 60 cm
  ● Inclusief verlichtingssetje (3 meter snoer met stekker, schakelaar en kleine fitting)
  ● Eerlijk geproduceerd handwerk uit India
  ● Ook verkrijgbaar in andere kleuren

  Ook voor feesten, slaap- en kinderkamers Natuurlijk denk je bij een papieren ster in eerste instantie aan kerstdecoratie, maar je kunt er ook het hele jaar door plezier aan beleven. Bijvoorbeeld in een slaap- of kinderkamer. En zelfs in de zomer als sfeerverlichting tijdens een tuinfeest.

  Eenvoudig op te hangen De kerstster wordt plat verpakt toegestuurd en is eenvoudig en snel uit te klappen en te sluiten met behulp van de schuifknoop. Een gebruiksaanwijzing wordt meegeleverd. Tip: bewaar het doosje om de ster na de feestdagen in te bewaren tot volgend jaar.

  Inclusief verlichtingssetje De ster wordt geleverd inclusief verlichtingsset. Dit bestaat uit een wit snoer van 3 meter met stekker en een kleine fitting (E14). Een lampje wordt niet meegeleverd. Je kunt elk lampje met een kleine fitting gebruiken. Wij adviseren hiervoor een LED-lampje van 2 of 3 Watt.

  Eerlijk geproduceerd in India De productie van de kerststerren vindt plaats in een bedrijf in India met circa 40 vaste medewerkers. Dit bedrijf hanteert normale werktijden en betaalt eerlijke lonen. Er is geen kinderarbeid of dwangarbeid en er wordt gezorgd voor veilige en gezonde werkomstandigheden. Het bedrijf is gecertificeerd door het Business Social Compliance Initiative (BSCI), dat jaarlijks een audit uitvoert.


  24,95


  Titel: MoreThanHip Papieren kerstster Ø 60 cm Sumana - in
  Prijs: € 24,95
  Productcode: 9200000124524819


   

7-puntige kerstster van handgeschept papier met verlichting - diameter 60cm Het einde van het jaar is de periode om het in huis gezellig te maken met kerstversieringen en verlichting. Deze handgemaakte 7-puntige papieren ster uit India draagt zeker....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top