PolderTEAK PolderTEAK
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Peter Evers Peter Evers
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Kärcher WRE 4 onkruidverwijderaar incl. accuset


 • Kärcher WRE 4 onkruidverwijderaar incl. accuset
  Kärcher WRE 4 onkruidverwijderaar incl. accuset Productbeschrijving

  Oppervlakken en wegen onkruidvrij houden gaat dankzij de Kärcher accu onkruidverwijderaar WRE 4 batterij set nu veel lichter, sneller en op een manier die de rug en de knieën ontziet. Hij heeft geen vervelende stroomkabel nodig, wat de reiniging rondom het huis enorm vergemakkelijkt. De ergonomische onkruidverwijderaar wint met zijn draaiende borstelkop, de krachtige motor en de krachtige lithium-ion-wisselaccu de strijd tegen onkruid in voegen, spleten en op oppervlakken. De innovatieve in hoek verstelbare borstelkop met gereedschaploos wisselsysteem is het hart van de onkruidverwijderaar WRE 4 batterijset. Zijn speciaal uitgelijnde nylon borstelharen verwijderen het vuil effectief, snel en duurzaam uit voegen en slijtage. De borstels bereiken een hoog toerental, waar het onkruid geen kans op heeft. De onkruidverwijderaar is eenvoudig en comfortabel te bedienen en op verschillende lichaamslengte en behoeften instelbaar. In werkonderbrekingen kan het apparaat veilig op de beschermkap worden geplaatst. Dankzij het geïntegreerde ophangoog kan de WRE 4 batterijset na het werk eenvoudig aan een haak aan de muur worden gehangen.

  234,58


  Titel: Kärcher WRE 4 onkruidverwijderaar incl. accuset
  Prijs: € 234,58
  Productcode: 9200000109446749


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top