Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek

Luxe schaduwdoek - crème - 3,6m x 3,6m x 3,6m - dr


 • Luxe schaduwdoek - crème - 3,6m x 3,6m x 3,6m - dr
  Luxe schaduwdoek - crème - 3,6m x 3,6m x 3,6m - dr De mooiere dagen zijn in aantocht en dan wil je natuurlijk niets liever dan in je tuin zitten met mooi weer. Maar hoeveel we ook houden van het zonnetje, een beetje schaduw is ook heerlijk en af en toe ook echt een must.

  Met dit fijne driehoekige zonnedoek in je tuin, (dak)terras, balkon of campingplek heb jij altijd een heerlijke schaduwplek. Het schaduwdoek is eenvoudig aan het huis of bijvoorbeeld de schutting te bevestigen. Je hebt op deze manier geen last van een paal of voet midden op het terras zoals dat bij een parasol wel het geval kan zijn.

  Het doek biedt schaduw, houdt 90 procent van de zonnewarmte tegen en beschermt je ook tegen UV-straling. Naast dat het doek functioneel is geeft het ook een trendy en stijlvolle uitstraling. Het zonnedoek heeft een afmeting van 3,6 x 3,6 x 3,6 meter.


  LET OP: artikel wordt geleverd zonder bevestigingsset!

  17,25


  Titel: Luxe schaduwdoek - crème - 3,6m x 3,6m x 3,6m - dr
  Prijs: € 17,25
  Productcode: 9200000077502148


   

De mooiere dagen zijn in aantocht en dan wil je natuurlijk niets liever dan in je tuin zitten met mooi weer. Maar hoeveel we ook houden van het zonnetje, een beetje schaduw is ook heerlijk en af en toe ook echt een must.

Met dit fijne driehoekige....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top