Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
Kafa Kafa
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Peter Evers Peter Evers
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

TROTEC Mobiele airco PAC 2010 E


 • TROTEC Mobiele airco PAC 2010 E
  TROTEC Mobiele airco PAC 2010 E TROTEC Mobiele airco PAC 2010 E

  De monoblock-airconditioner PAC 2010 E met een 2,1 KW koelvermogen & luchthoeveelheid van 320 m³/h

  Ideaal voor koelen, ontvochtigen en ventileren van ruimtes tot 65 m³

  De PAC 2010 E is een echt ruimtewonder. Super compact gebouwd, vindt de airconditioner ook in het kleinste hoekje zijn plaats. Met een maximale koelcapaciteit van 2,1 KW maakt de PAC 2010 E ruimtes van circa 24 m² / 60 m³ aangenaam koel.

  Naast de koelfunctie beschikt de PAC 2010 E ook over een ventilatie- en ontvochtigingsfunctie. De aan de airconditioner gemonteerde transportwieltjes maken een snelle en makkelijke verplaatsing mogelijk. Tijdens het transport of bij niet gebruik van de PAC 2010 E voorkomt de handige kabelopwikkeling aan de achterkant van het apparaat, dat de stroomkabel op de grond ligt.

  Het apparaat wordt via het membraantoetsen-bedieningspaneel aan de bovenkant of via de meegeleverde infrarood-afstandsbediening bediend. Indien de afstandsbediening niet wordt gebruikt, kan hij handig in de speciale houder worden opgeborgen.

  Bovendien overtuigt de monoblock-airconditioner PAC 2010 E met verdere talrijke functies en kenmerken, zoals bijvoorbeeld een timer en sleep-functie, een makkelijk schoon te maken en uitneembaar luchtfilter of de instelbare uitblaasrichting.

  Voordelen in de praktijk:

  * Monoblock-apparaat
  * 3-in-1 airconditioner: koeling, ventilatie, ontvochtiging
  * Energieefficiëntie-klasse A
  * 2,1 kW koelcapaciteit
  * Timer-functie
  * Uitneembaar luchtfilter
  * Makkelijk te onderhouden membraantoetsen-bedieningspaneel
  * Temperatuurindicatie naar keuze in °C of °F
  * Instelbare uitblaasrichting
  * 3 ventilatiestanden en automatische ventilatie

  ===================================================

  Mobiele airconditioners - Comfortabele koelmachines

  Belangrijk: zonder slang geen verkoeling!

  Laat u zich niet misleiden door foto's van airconditioners waarbij het lijkt of het gebruik zonder slang mogelijk is - minstens een slang is altijd nodig, ook als het niet altijd zichtbaar is!
  Waarom? Heel eenvoudig:

  Profesionele airconditioners voor thuis zijn wereldwijd allemaal compressor-koudmachines. En deze genereren gelijktijdig kou als warmte. De gegenereerde kou is in de ruimte gewenst, de warmte echter niet. Daarom moet die weg, naar buiten.

  Bij split-apparaten is de warmte automatisch buiten, want hier wordt de warmte direct naar de buiten geinstalleerde condensator geleidt. Maar ook deze apparaten hebben een verbindingsslang nodig voor het circulerende koelmiddel, die de transport van kou garandeert.

  Bij Monoblock-bouwwijze is de warmte centraal in het apparaat en moet daarom naar buiten worden geleidt, zonder dat het weer in den binnenlucht landt en verwarmd.

  Daarom is er dwingend een afvoerslang nodig, deze is dan ook vast bestanddeel van de leveromvang bij elke monoblock-airconditioner die te koop is, ook als deze niet altijd op elke foto te zien is.

  299,95


  Titel: TROTEC Mobiele airco PAC 2010 E
  Prijs: € 299,95
  Productcode: 9200000077390148


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top