Teakhouten meubelen PolderTEAK
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Adm. Financiële Advisering Kafa
Tel. 0321-333169 Peter Evers

Air Monster design 3-in-1 ventilator 30 cm vloer-,


 • Air Monster design 3-in-1 ventilator 30 cm vloer-,
  Air Monster design 3-in-1 ventilator 30 cm vloer-, Zoek je een ventilator die in hoogte te verstellen is en er ook nog eens écht mooi uitziet? De stijlvolle Air Monster Design 3-in-1 ventilator voorziet in al je wensen!

  De naam zegt het al. De 3-in-1 ventilator dient zowel als vloer-, statief-, en staande ventilator. Je past de hoogte eenvoudig aan met de modulaire standaard. Als vloerventilator zorgt de 3-in-1 ventilator voor een prettige luchtstroom op laag niveau. Door één buis op de standaard te draaien, creëer je eenvoudig een statiefventilator. Wanneer je de tweede buis op de standaard draait, heb je in een handomdraai (letterlijk!) een staande ventilator. Het stijlvolle ontwerp in combinatie met de populaire kleur (mat zwart) zorgt ervoor dat de tafelventilator in ieder type interieur past.

  De ventilatorbladen zijn 30 centimeter groot en daarmee is deze ventilator ideaal om grotere ruimtes te verkoelen. De ventilator kent drie blaasstanden en is kantelbaar in verschillende richtingen. Je bedient hem eenvoudig met de geïntegreerde bedieningsknoppen of met de bijbehorende afstandbediening (werkt met 2 stuks AAA batterijen, deze zijn niet bij de verpakking inbegrepen).

  Met behulp van de timer kun je een automatisch einde instellen, tussen de 1 en 7 uur. Ideaal voor warme nachten, je kunt met een gerust gevoel in slaap vallen!

  *Pluspunten: kantelbaar waardoor de koele lucht door te hele ruimte verspreidt | voorzien van een timer | inclusief afstandbediening
  *Minpunten: roteert niet | je moet de ventilator buizen zelf opdraaien om de hoogte aan te passen.

  Zoek je een ventilator voor een kleinere ruimte? We adviseren je om dan eens te kijken naar de Air Monster tafelventilator.
  Wil je juist een ventilator met een zachtere luchtstroom? Dan is de Air Monster bureauventilator een goed alternatief.

  69,95


  Titel: Air Monster design 3-in-1 ventilator 30 cm vloer-,
  Prijs: € 69,95
  Productcode: 9200000115129627


   

Zoek je een ventilator die in hoogte te verstellen is en er ook nog eens écht mooi uitziet? De stijlvolle Air Monster Design 3-in-1 ventilator voorziet in al je wensen!

De naam zegt het al. De 3-in-1 ventilator dient zowel als vloer-, statief-, en....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top