0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Flevolamb Flevolamb
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Olimpia Nexya S4E Inverter 12 Mono - Split Unit Ai • Olimpia Nexya S4E Inverter 12 Mono - Split Unit Airco

  Olimpia Nexya S4E Inverter 12 Mono - Split Unit Ai Met de Olimpia Nexya S4 Mono Split Inverter 12 Wand Airco 3.7 kW breng je elke ruimte op de juiste temperatuur. De Olimpia Nexya S4 Mono Split Inverter 12 Wand Airco 3.7 kW is ontworpen om het klimaat te regelen van kantoor en woonomgevingen. Dat betekent dat deze airco van Olimpia perfect geschikt is voor het verkoelen of verwarmen van jouw woonkamer of slaapkamer. Dankzij de inverter motoren met hoge thermische uitwisseling, wordt de efficiëntie van de airco gemaximaliseerd. Dit betekent meer kracht en versnelling van de koele lucht. Zo kun je tijdens warme zomerdagen optimaal genieten van een fijne temperatuur op je kantoor of in je huis. DeOlimpia Nexya S4 Mono Split Inverter 12 Wand Airco 3.7 kW heeft een koelcapaciteit van 3.7 kW en een verwarmingscapaciteit van maximaal 2.7 kW. In de warme seizoenen heeft de airco het energielabel van maar liefst A++. In de wat koudere maanden heeft de airco het energielabel van A+ bij het verwarmen De airco is ook nog eens een duurzame aankoop omdat deze gebruik maakt van het R32 gas in plaats van het oudere R410 gas. Het R32 gas is beter voor het milieu en duurzamer Door de bijgeleverde afstandsbediening stel je zelf in wanneer de airco aan wordt gezet en op welke temperatuur. Geschikt voor ruimtes tot 40 m² / 100 m³.

  Wilt u uw airco met uw telefoon bedienen via Wifi? bestel dan de "Olimpia Splendid Nexya airco wifi module " via bol.com!

  549,5


  Titel: Olimpia Nexya S4E Inverter 12 Mono - Split Unit Ai
  Prijs: € 549,50
  Productcode: 9200000112214662


   

Met de Olimpia Nexya S4 Mono Split Inverter 12 Wand Airco 3.7 kW breng je elke ruimte op de juiste temperatuur. De Olimpia Nexya S4 Mono Split Inverter 12 Wand Airco 3.7 kW is ontworpen om het klimaat te regelen van kantoor en woonomgevingen. Dat bet....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top