Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Adm. Financiële Advisering Kafa
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

TROTEC Design-torenventilator TVE 32 T


 • TROTEC Design-torenventilator TVE 32 T
  TROTEC Design-torenventilator TVE 32 T TROTEC Design-torenventilator TVE 32 T

  Fris design voor een koele wind

  COOL DE ZOMER DOOR

  Keer de hitte de rug toe en vertrouw op de 45 watt krachtige design-torenventilator TVE 32 T om de drukkende warmte op kantoor, in de slaapkamer, in de woonkamer, in de serre, in het vakantiehuis maar ook in winkels en eetgelegenheden het hoofd te kunnen bieden. Met een hoogte van 1,12 meter en een elegante behuizing in hoogglans zwart zorgt hij in elke omgeving voor een stijlvol accent.

  Aantrekkelijk comfort

  Het LED-display met modern ontwerp toont u in één oogopslag de daadwerkelijke temperatuur in de ruimte. Met 3 ventilatiesnelheden en de apart inschakelbare 60°-oscillatie kunt u al naar gelang de temperatuur de snelheid van de ventilator regelen en de gewenste verfrissende luchtstroom breed in de ruimte verspreiden. Kies vervolgens één van de 3 bedrijfsmodi en geniet van de voor u op dat moment gewenste instelling: „normaal“, „natuurlijke wind“ of „nachtmodus“.
  Voor nog meer comfort biedt de slanke en verrassend stille design-ventilator een afstandsbediening, een 12-uurs timer, een onopvallende draaggreep en een praktische memory-functie van de laatst gebruikte modus.

  Stil en ruimtebesparend

  In de stabiele TVE 32 T komen een aantrekkelijk design en een hoge ventilatiekracht samen – en dat op zeer compacte wijze. In tegenstelling tot gebruikelijke ventilatoren met rotorbladen wordt de basis van deze torenventilator gevormd door een om zichzelf draaiende as. Een draaiende lamellenconstructie binnenin in het apparaat trekt op ruimtebesparende wijze de lucht aan en blaast deze weer uit over de gehele hoogte van het apparaat. Met een minimale geluidsbelasting van slechts 58,5 dB(A) en een eveneens gering energieverbruik is de Design-torenventilator TVE 32 T zeer geschikt voor een stijlvolle verkoeling in de mooiste tijd van het jaar.

  DAG EN NACHT COMFORT OP MAAT

  Hoe aangenaam de zomerwarmte ook is – hoge temperaturen verhinderen vaak een ontspannen nachtrust. Met als gevolg een uitgeput gevoel de volgende ochtend. Dan is het fijn om te weten dat de TVE 32 T over een nachtmodus beschikt. Voor het slapengaan koelt de stille torenventilator in de door u gekozen ventilatiestand. Na enige tijd wordt automatisch overgeschakeld op de eerstvolgende lagere stand zodat er nog slechts een aangenaam licht verkoelende bries door uw slaapkamer blaast. Ook het display wordt gedimd. Zo kunt u onder het genot van een lichte verkoeling genieten van een ontspannen nachtrust.

  Uitschakeling met timer

  Met de 12-uurs timerfunctie kunt u de uitschakeling van de TVE 32 T heel eenvouding naar eigen wens instellen in stappen van 1 uur. Dat is heel handig in de dagelijkse praktijk, want zo hoeft u er op kantoor niet meer aan te denken om ‘s avonds de ventilator uit te zetten of kunt u rustig gaan slapen als u niet wil dat de ventilator de hele nacht blijft doorlopen. Zodat u te allen tijde ziet wanneer het apparaat automatisch uitschakelt, worden de nog resterende uren weergegeven op het LED-display. Positief neveneffect: door de automatische uitschakeling spaart u energie.

  Fris en natuurlijk als een zomerse wind

  Met de natuurwind-modus van de TVE 32 T haalt u de verfrissende werking van een zomerse wind bij u in huis of op kantoor. Door het gelijkmatig toe- en afnemen van het ventilatievermogen wordt automatisch de luchtstroom opgewekt op een manier zoals het in de natuur gebeurt. De intensiteit kan naar eigen wens worden ingesteld, al naar gelang of u een stevige zeewind wenst of meer zin hebt in een zachte bergbries. Geniet van de zomer – in stijl, met comfort en met de TVE 32 T.

  Voordelen van de TVE 32 T ten opzichte van gebruikelijke ventilatoren

  * Torenventilatoren van de TVE-serie koelen niet alleen doelgericht maar verticaal over de gehele hoogte van het apparaat.
  Met 112 cm is de TVE 32 T zeer geschikt voor een breed over de ruimte verspreide ventilatie. De uitgeblazen luchtstroom wordt door de 60°-oscillatie breed verspreid.
  * Bij zeer hoge bureaus of statafels blijft de luchtstroom van de TVE 32 T onder tafel waardoor er geen opwerveling boven tafel plaatsvindt.
  * Door het ontbreken van ventilatorbladen, komt het daarmee gepaard gaande gevaar voor ongelukken in huishoudens met kinderen en huisdieren te vervallen.
  * De TVE 32 T overtuigt met zijn ruimtebesparend design. Het slanke kolomvormige design past harmonieus in iedere woonomgeving.

  Voordelen in de praktijk:

  * 45 W vermogen
  * 112 cm hoog
  * Kolomvormig: modern en ruimtebesparend
  * Geringe gebruikskosten
  * 3 ventilatiesnelheden
  * 3 bedrijfsmodi: normale modus, natuurlijke-windmodus en nachtmodus
  * Automatische 60°-oscillatie met uitschakelfunctie
  * Timerfunctie (1-12 uur)
  * LED-display en bedieningspaneel met toetsen
  * Infrarood afstandsbediening
  * Geïntegreerde draaggreep
  * Veilige standvoet
  * Geluidsarm: max. 58,5 dB(A)

  54,95


  Titel: TROTEC Design-torenventilator TVE 32 T
  Prijs: € 54,95
  Productcode: 9200000116275579


   

TROTEC Design-torenventilator TVE 32 T

Fris design voor een koele wind

COOL DE ZOMER DOOR

Keer de hitte de rug toe en vertrouw op de 45 watt krachtige design-torenventilator TVE 32 T om de drukkende warmte op kantoor, in de slaapkamer, in de....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top