Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet

GROHE Grohtherm 800 Thermostatische Douchekraan -


 • GROHE Grohtherm 800 Thermostatische Douchekraan -
  GROHE Grohtherm 800 Thermostatische Douchekraan - Met deze GROHE Grohtherm 800 douchekraan heb je nooit meer plotseling koud water tijdens het douchen. De GROHE Grohtherm 800 thermostaatkraan, voorzien van GROHE TurboStat® technologie, houdt de temperatuur van het water altijd constant en op precies de temperatuur die je zelf makkelijk en intuïtief instelt door de GROHE EasyLogic markering op de grepen.

  SafeStop zorgt er overigens voor dat het water nooit te heet wordt voor de huid. De kraan heeft vleugelgrepen die zelfs met zeep aan je handen goed te bedienen zijn. De douchekraan is voorzien van een EcoButton waarmee je tot wel 50% op je waterverbruik bespaart. De kraan is voorzien van de onderhoudsvriendelijke chromen GROHE StarLight® beschermlaag voor een prachtige glans in je badkamer.

  Plus- en minpunten van de GROHE Grohtherm 800 douchekraan
  + Snel op temperatuur en constante temperatuur met Turbostat
  + Je bespaart tot wel 50% op je verbruik met EcoJoy
  + GROHE SafeStop beschermt je tegen een te hoge watertemperatuur
  + Krasbestendige beschermlaag
  + Eenvoudig schoon en kalkvrij te houden
  + Eenvoudige bediening door duidelijke temperatuuraanduiding op de kraan
  + Met KIWA kwaliteitskeurmerk
  - Deze douchekraan heeft geen Cooltouch waardoor de buitenkant van de kraan warm wordt. Wil je liever een kraan met cooltouch waar je je nooit aan kan branden? Kies dan voor een kraan zoals de GROHE Precision Trend (34229002) of de de GROHE Grohtherm 1000 (34143003)

  Kenmerken van de GROHE Grohtherm 800 douchekraan
  GROHE TurboStat®: snel en constant de gewenste watertemperatuur
  Veiligheid en comfort gaan hand in hand met deze precisietechniek. GROHE TurboStat® zorgt bijna direct voor de gewenste watertemperatuur en houdt deze constant, ongeacht waterdruk- of temperatuurschommelingen.

  GROHE EcoJoy®: bespaar water en geld
  GROHE EcoJoy® zorgt voor waterbesparing. De kraan laat tot wel 50% minder water door zonder aan comfort in te leveren. Dus altijd een volle en krachtige straal en toch goed voor portemonnee en milieu.

  GROHE EcoButton: eenvoudig tot wel 50% water besparen
  Met deze functie bepaal je zelf wat je wilt: douchen zoals je gewend bent of de EcoButton gebruiken en tot wel 50% op water besparen zonder in te leveren op comfort.

  GROHE SafeStop: houdt de kraan op 38°C
  Deze zekerheidsfunctie is praktisch én beschermend. De kraan ’klikt’ vast op een comfortabele temperatuur van 38°C. Zo heeft het water altijd een constante en prettig warme temperatuur en wordt voorkomen dat je de temperatuur per ongeluk te hoog zet. Heel veilig, ook voor kinderen. Je kunt de instelling van deze functie zelf aanpassen als je bijvoorbeeld altijd warmer of kouder water dan 38°C zou willen. Aan jou de keus.

  GROHE StarLight® – altijd een glanzende kraan
  Veeg de kraan eenvoudig met een droog doekje schoon. Het super gladde oppervlak is krasbestendig, laat zich makkelijk schoon maken en heeft een mooie glans. Je bent dus minder tijd kwijt aan schoonmaken, terwijl je kraan er altijd als nieuw uitziet.

  GROHE EasyLogic®: zeer eenvoudige bediening
  De temperatuur is gemakkelijk van de kraan af te lezen i.p.v. vanaf de greep. Zo kun je snel en makkelijk de temperatuur instellen die jij het fijnst vindt. De bediening is werkelijk kinderlijk eenvoudig.

  Fabrieksgarantie:
  Er zit 5 jaar fabrieksgarantie op GROHE douchekranen. GROHE kranen gaan jarenlang mee maar heb je toch een defect binnen 5 jaar? Dan kun je de kraan door fabrikant GROHE laten repareren.

  Installatie
  Hoe weet ik zeker dat het past?
  De hart op hart afstand van deze thermostaatkraan is 15 cm en past dus niet op een 12cm aansluiting. De hart op hart afstand is de afstand tussen het middelpunt van de warm wateraansluiting en het middelpunt van de koud wateraansluiting. Meet deze
  vantevoren op zodat je zeker weet dat de kraan past op je aansluiting.

  Wateraansluiting koud (rechts), warm (links)
  GROHE thermostaatkranen sluit je aan op een wateraansluiting van warm (links) en koud (rechts). Dit is onafhankelijk van waar de temperatuurgreep zit op de kraan. Is je wateraansluiting omgedraaid? Dan kun je hiervoor een ander kardoes thermostaat element plaatsen in de kraan als vervanging van het originele element, deze kan dan de waterwegen omwisselen.

  In de verpakking*
  Inbegrepen:
  • GROHE douchekraan met wandrozetten
  • Nederlandse montagehandleiding

  * Om uitzonderlijke kwaliteit te garanderen, test GROHE alle producten en onderdelen uitvoerig voordat ze de fabriek verlaten. Hierdoor is er in enkele gevallen bij kranen nog wat vocht in de afgesloten plastic verpakking aanwezig. Dit betekent dus niet dat de kraan al gebruikt is.

  229,0 109


  Titel: GROHE Grohtherm 800 Thermostatische Douchekraan -
  Prijs: € 109,00
  Productcode: 9200000040368962


   

Met deze GROHE Grohtherm 800 douchekraan heb je nooit meer plotseling koud water tijdens het douchen. De GROHE Grohtherm 800 thermostaatkraan, voorzien van GROHE TurboStat® technologie, houdt de temperatuur van het water altijd constant en op precies....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top