Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Trotec TVE 29 T - Torenventilator • Trotec TVE 29 T - Torenventilator

  Trotec TVE 29 T - Torenventilator Elegante verkoeling voor een aantrekkelijke prijs
  Met de torenventilator TVE 29 T hoeft u nooit meer te zweten, het maakt niet uit hoe heet de zomer is. Kiest ook u voor slanke, maar inovatieve techniek van deze koelspecialist, als het om maximale wind bij gelijktijdig minimale afmetingen gaat.

  Frisse lucht en merkbare afkoeling

  De compacte TVE 29 T verenigd aantrekkelijk design en hoge luchtstroom – en dat op kleinste ruimte. In tegenstelling tot gebruikelijke ventilators met rotorblad is de functie van deze ventilator gebaseerd op een om zichzelf roterende as. De verkoeling wordt ruimtebesparend via een draaiing van een lamellenconstructie gegenereerd. Het uitblazen van de lucht gebeurd over de volledige lengte van het apparaat. De tijden van wegvliegende papieren op tafel zijn voorbij: De TVE 29 T zorgt steeds onder de tafelhoogte voor een verkoelend effect op de huid.

  Door zijn slanke bouwwijze past de TVE 29 T in bijna elke zakelijke- en woonomgeving en zorgt onopvallend maar merkbaar voor een frisse wind en koele lucht.

  Zekerheid gaat voor: Omdat de TVE 29 T niet over rotorbladen beschikt, vervalt hier het risico van ongelukken. Belangrijk in huishoudens met kinderen en huisdieren.

  Maximaal 45 Watt capaciteit zorgt voor een luchtstroom van 586 m³/h. De snelheid van de uitgeblazen lucht laat zich in 3 verschillende standen instellen, naargelang temperatuur in de ruimte en gewenste windsterkte. De automatische 60°-oscillatie (Luchtstroom draait automatisch) zorgt voor optimale ventilatie van de ruimte.

  Reken uit je voordeel:'Een vast gemonteerde airconditioner is niet goedkoop. Als u een zulke installatie al eens overwogen heeft, de torenventilator is met zekerheid het goedkopere alternatief en dat bij gelijke effectiviteit. Airconditioners lijken vaak een vreemd voorwerp in een harmonisch ingerichte woonruimte. De TVE 29 T is aangenaam onopvallend in de desbetreffende ruimte, kan door zijn plaatsbesparend formaat makkelijk van de ene naar de andere ruimte verplaatst worden en bij koelere temperaturen verdwijnt hij net zo makkelijk in de kast.

  Daarmee ziet de TVE 29 T niet alleen goed uit, hij zorgt tevens voor een uiterst spaarzame verkoeling in vergelijking met andere koeloplossingen zoals bijvoorbeeld mobiele airconditioners.

  U hoort het verschil
  Stille koeling dankzij moderne techniek. Ook in de slaapkamer

  De in de TVE 29 T gebruikte tangentieelventilator zorgt zelfs in de laagste stand voor voldoende koeling en is aangenaam stil. Door het geringe geluidsniveau is de TVE 29 T zelfs geschikt voor gebruik in de slaapkamer omdat hij de ontspannende slaap niet stoort.

  Eenvoudige bediening, mobiel inzetbaar, onderhoudsvriendelijk gebruik

  De TVE 29 T wordt gemonteerd en gebruiksklaar geleverd. Boven aan het apparaat worden de ventilatieparameters ingesteld. De Oscillatie past zich automatisch aan, aan de gekozen stand. De ronde standaard zorgt voor een veilige stand en een rustig lopen van de ventilator. Het in het apparaat bevestigde handvat, maakt snel en makkelijk verplaatsen mogelijk.

  Onderstaand een aantal voordelen uit de praktijk
  • 45 Watt capaciteit
  • Modern, plaatsbesparend zuilendesign
  • Lage bedrijfskosten
  • 3 snelheden
  • Automatische 60°- Oscillatie met uitschakelfunctie
  • Geintegreerd handvat
  • Veilige standaard
  • Geluidsarm: max. 58 dB (A)


  De technische gegevens van de TVE 29 T
  • Prestatievermogen (W): 45
  • Max. Stand (M³/h): 586,2
  • Luchtstromingssnelheid (m/s): 1,25
  • Aantal standen: 3
  • Netaansluiting: 220-240 V /50 Hz
  • Lengte van de kabel (m): 1,5
  • Stand max. – Afstand 1 M (dB (A) ): 58
  • Afmetingen L X B X H (mm): 240 x 240 x 765
  • Gewichte (kg): 2,2

  34,95


  Titel: Trotec TVE 29 T - Torenventilator
  Prijs: € 34,95
  Productcode: 9200000063282669


   

Elegante verkoeling voor een aantrekkelijke prijs
Met de torenventilator TVE 29 T hoeft u nooit meer te zweten, het maakt niet uit hoe heet de zomer is. Kiest ook u voor slanke, maar inovatieve techniek van deze koelspecialist, als het om maximale w....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top