Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
PolderTEAK PolderTEAK
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Snorkelmasker met Aansluiting voor GoPro – Maat S/


 • Snorkelmasker met Aansluiting voor GoPro – Maat S/
  Snorkelmasker met Aansluiting voor GoPro – Maat S/ Het full face design zorgt ervoor dat jij op een 'natuurlijke' manier kunt ademen wanneer je aan het snorkelen bent. En dat niet alleen, want op deze speciale duikbril zit ook een bevestiging voor de GoPro of een action camera. Zo kun jij alle wateravonturen vastleggen en later terug bekijken. Hoe werkt het? Het snorkelmasker is heel eenvoudig te gebruiken. De lucht die je inademt wordt via het aparte middelkanaal aangezogen. De lucht die je uitademt gaat via de aparte zijkanalen weer naar buiten. Het voordeel van deze technologie is dat je rustig door je neus of door je mond kunt ademen. Het fijne is ook nog eens dat je mond niet in contact komt met het zeewater, je krijgt dus niet zomaar uit het niets een slok binnen. Zodra je besluit om met het masker onder water te gaan wordt er in de snorkel door middel van een balletje het klepje dicht gegooid. Zo komt er geen water in de snorkel. Wanneer jij weer boven water komt, zakt het balletje weer naar beneden waardoor het luchtsysteem weer open gaat. Voordelen Super comfortabelBeslaat nietGoed pasvorm180 graden zichtGo Pro bevestiging Specificaties Kleur: GroenMaat: S/MMateriaal: hoogwaardig siliconen en pc Meegeleverd SnorkelmaskerLuchtpijpAfneembare GoPro houderExtra siliconen rubbersOordopjesHandleiding Tip
  als je je onderwateravonturen wilt vast leggen, monteer dan een GoPro of Actioncam boven op het snorkelmasker.

  27,95


  Titel: Snorkelmasker met Aansluiting voor GoPro – Maat S/
  Prijs: € 27,95
  Productcode: 9200000110563437


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top