0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Flevolamb Flevolamb

Moët & Chandon Ice Imperial Glas / Glazen - Luxe C


 • Moët & Chandon Ice Imperial Glas / Glazen - Lu
  Moët & Chandon Ice Imperial Glas / Glazen - Lu De welbekende prachtige champagneglazen van Moët & Chandon zijn een must voor de ware Champagneliefhebber. Het Moët & Chandon Ice Imperial glas is zeer bekend onder de liefhebbers van Moët & Chandon Ice. Wanneer Moët & Chandon Ice geschonken wordt, is het ook een must om uit deze speciale glazen te drinken. Omdat de Ice champagne met ijs gedronken wordt volstaat een normaal champagneglas niet. Om deze reden is het Moët & Chandon Ice glas een stuk groter. Zo is er ruimte voor de ijsblokjes en een eventuele toevoeging zoals een aardbei of munt. De smaken van de champagne kunnen in het speciale glas volledig tot hun recht komen.

  Het witte glas is stijlvol en herkenbaar. Het laat een unieke indruk achter. De glazen zijn van een speciaal kunststof en moeilijk breekbaar. Zo kunnen de Moët & Chandon glazen ook beter meegenomen worden op locatie. Zoals bijvoorbeeld tijdens het drinken van Moët & Chandon Ice op het strand, tijdens een speciale gelegenheid of de jaarwisseling. Deze glazen drinken heerlijk en zorgen voor de perfecte smaakbeleving.

  Deze unieke champagneglazen worden normaliter alleen gebruikt voor commerciële doeleinden en zijn slechts beperkt en tijdelijk beschikbaar. Wees er dus op tijd bij, op is op.

  Over Moët & Chandon
  Moët & Chandon is naast het meest bekende champagnehuis ook nog eens de grootste ter wereld. De oprichter van Moët & Chandon, Claude Moët vestigde zich in 1743 in Eperney. Hij maakte champagne van een onbekende wijn naar een product voor de elite. De kleinzoon van Claude Moët, Jean-Remy Moët maakte de champagne pas echt groot en bekend nadat hij het huis in 1792 overnam van zijn opa. In 1833 ging Jean-Remy Moët met pension en ging zijn zoon Victor en schoonzoon Pierre-Gabriel Chandon namen het stokje over. Vanaf dat moment was Moët & Chandon een feit. Sinds jaar en dag staat Moët & Chandon bekend om de Imperial serie met daarin de welbekende Brut. Naast deze serie is er ook de Grand Vintage van Moët & Chandon. Deze topper is altijd maar beperkt beschikbaar, maar voor de echte liefhebber wel een aanrader.

  13


  Titel: Moët & Chandon Ice Imperial Glas / Glazen - Lu
  Prijs: € 13,00
  Productcode: 9200000103915097


   

De welbekende prachtige champagneglazen van Moët & Chandon zijn een must voor de ware Champagneliefhebber. Het Moët & Chandon Ice Imperial glas is zeer bekend onder de liefhebbers van Moët & Chandon Ice. Wanneer Moët & Chandon Ice geschonken wordt, i....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top