AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek

The Division 2 - Washington D.C. Edition - PS4


 • The Division 2 - Washington D.C. Edition - PS4
  The Division 2 - Washington D.C. Edition - PS4 Zeven maanden zijn verstreken sinds een dodelijk virus de stad New York en de rest van de wereld trof en de bevolking decimeerde. Toen het virus toesloeg werd The Division, een eenheid van civiele sleeper agents, geactiveerd als laatste verdedigingslinie. Sindsdien hebben Division-agenten meedogenloos gevochten om te redden wat er nog te redden valt.
  Voor The Division is de inzet hoger dan ooit. Washington, D.C. - de best beschermde stad ter wereld - loopt gevaar, waardoor het hele land op instorten staat. Als Washington D.C. verloren is, valt de natie. Als een agent van The Division die zeven maanden in het veld is geweest, ben jij samen met je team de laatste hoop om de val van de samenleving te stoppen na de pandemische instorting.
  Ontwikkeld door Ubisoft Massive en dezelfde teams die Tom Clancy's The Division® op de markt brachten, is Tom Clancy's The Division® 2 een online open wereld RPG-ervaring in een ingestort en vernietigd Washington, D.C. Deze rijke, nieuwe omgeving combineert een grote verscheidenheid aan prachtige, iconische en realistische omgevingen, waarin de speler het handelsmerk van de serie ervaart: authenticiteit in wereldvorming, rijke RPG-systemen en snellere actie als nooit tevoren.

  Speel alleen of met maximaal 3 vrienden tijdens een 40-uur durende campagne in een verscheurd en broeierig Washington D.C. en verleng je avontuur in The Division® 2 met frisse, unieke en diverse uitdagingen.
  Ontdek een grote, dynamische en levende wereld, die evolueert afhankelijk van je acties en help de stad te bevrijden met tactische ingrepen.
  Ontdek de vernieuwde PvP-gameplay in een gloednieuwe Dark Zone, ontworpen om een eerlijke en opwindende ervaring te bieden aan alle spelers, ongeacht hun voortgang.
  Neem deel aan een nooit eerder geziene endgame en een jaar gratis DLC: nieuwe missies, gebieden en spelfuncties.


  WASHINGTON, D.C. EDITION CONTENT*
  Maak je klaar en bevrijd de stad van wetsovertreders met The Washington, D.C. Edition.
  Deze editie bevat:
  Fysieke inhoud

  De Tom Clancy's - The Division® 2 Game in een premium slipcase met een alternatieve Key Art speciaal ontworpen voor deze editie.
  Een kaart van Washington, D.C. met een hoop informatie en geheime locaties, achtergelaten door een andere agent van The Division.
  Een lithografisch boek met een selectie van uitneembare lithografieën, waaronder twintig van de grootste kunstwerken uit de game.

  Digitale inhoud*

  Het Battleworn Secret Service Pack: raak niet betrapt, wees stiekem en verzamel informatie om DC's vijanden te verslaan met je geheime service-outfit, een exotische M4A1-weaponskin en een zeldzame emote.
  32,99


  Titel: The Division 2 - Washington D.C. Edition - PS4
  Prijs: € 32,99
  Productcode: 9200000097694517


   

Zeven maanden zijn verstreken sinds een dodelijk virus de stad New York en de rest van de wereld trof en de bevolking decimeerde. Toen het virus toesloeg werd The Division, een eenheid van civiele sleeper agents, geactiveerd als laatste verdedigingsl....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top