De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
PolderTEAK PolderTEAK
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

De originele Hula Hoop fitness hoepel met zachte f


 • De originele Hula Hoop fitness hoepel met zachte f
  De originele Hula Hoop fitness hoepel met zachte f Dit is onze meest verkochte Hoelahoep, de Fitness Original van 1.2 kg. Ideaal voor gebruikers met een lichaamsgewicht van tussen de 55 en 80 kg.
  De golvende vormgeving aan de binnenzijde zorgt ervoor dat de hoepel nog gemakkelijker hoog te houden is en de golven zorgen voor extra massage van het onderhuidse bindweefsel, waardoor de doorbloeding verbetert en afvalstoffen beter afgevoerd worden. Daarnaast zorgen deze golven ervoor dat de buikspieren extra aangespannen worden, voor een extra effectieve training van de buikspieren; een gezonde work-out waarmee u actief werkt aan uw fitness en uw figuur.

  Deze Hoelahoep bestaat uit 6 losse onderdelen die eenvoudig aan elkaar geklikt kunnen worden. De binnenkant bestaat uit een stevige kunststof buis, de buitenkant is bedekt met zacht schuim, waardoor de hoelahoep zacht en comfortabel aanvoelt.

  Al onze hoelahoeps worden geleverd met 2 jaar garantie.

  Hoelahoepen is een populaire manier van trainen. Het is leuk om te doen, heel geschikt om je buikspieren te trainen en… om af te vallen.

  20


  Titel: De originele Hula Hoop fitness hoepel met zachte f
  Prijs: € 20,00
  Productcode: 9200000106479712


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top