Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Peter Evers Peter Evers
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Pelletkachels Flevo Pelletkachels Flevo
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Pinnacle Studio 22 Ultimate - Nederlands / Engels


 • Pinnacle Studio 22 Ultimate - Nederlands / Engels
  Pinnacle Studio 22 Ultimate - Nederlands / Engels Profiteer volop van de kracht en creativiteit van het NIEUWE Pinnacle Studio 22 Ultimate en bewerk uw volgende productie als een echte professional. Deze geavanceerde bewerkingssuite boordevol functies is de snelste en uitgebreidste videobewerkingstoepassing die we ooit hebben uitgebracht. Dankzij ongeevenaarde precisie en controle, nu nog eenvoudiger met behulp van bewerkingen met drie of vier punten, kunt u een onbeperkt aantal tracks bewerken in HD en 4K. Maak optimaal gebruik van tools in professionele kwaliteit, multicamera-opnamen en -bewerkingen, nieuwe dynamische video's voor een gedeeld scherm en geavanceerde audiotools, waarmee u de kwaliteit van productiebedrijven kunt evenaren. Met de nieuwe technologie voor kleurverbetering en prachtige effecten kunt u elke productie omzetten in kleurrijke films. Profiteer volop van de meer dan 2000 creatieve effecten en premium-plugins van NewBlueFX om elk beeld te verbeteren, oneffenheden te corrigeren en zelfs trillende opnamen te stabiliseren. Deel uw voltooide projecten eenvoudig: online, in populaire bestandsindelingen of op schijf, met creatieve menusjablonen voor een prachtig afgewerkte productie die niet op het grote scherm zou misstaan. Geef uw innerlijke filmproducent inspiratie en bewerk als een echte professional met Pinnacle Studio 22 Ultimate.

  116,55


  Titel: Pinnacle Studio 22 Ultimate - Nederlands / Engels
  Prijs: € 116,55
  Productcode: 9200000098138314


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top