Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling

Medela Swing Maxi - dubbele elektrische borstkolf


 • Medela Swing Maxi - dubbele elektrische borstkolf
  Medela Swing Maxi - dubbele elektrische borstkolf De Medela Swing Maxi is een dubbele elektrische borstkolf die de kwaliteit combineert van de Medela Swing (enkele) borstkolf. Een groot voordeel van dubbel kolven is dat je in de helft van de tijd 18% meer melk kan afnemen. Wanneer je dubbel afkolft, bespaar je dus een hoop tijd! Meer melk met een hoge energiewaarde
  Doordat je dubbel afkolft, kolf je meer met melk met een hogere energiewaarde. Zo is je borstkolfsessie sneller en efficiënter.  Eenvoudig en comfortabel
  Deze borstkolf heeft een eenvoudig ontwerp en kan makkelijk worden meegenomen. Ook is de borstkolf makkelijk uit elkaar te halen wanneer je de borstkolf wil reinigen. Alle onderdelen (met uitzondering van de slang) kunnen in een magnetron worden gesteriliseerd.

  2-Phase Expression technologie
  De Medela Swing Maxi – dubbele elektrsiche borstkolf stimuleert het natuurlijke zuiggedrag van de baby aan de borst. Dit komt dankzij de 2-Phase Expression technologie. Door het comfortabele gebruik van de enkele elektrische borstkolf is het net alsof je de baby de borst geeft. Dit werkt als volgt: de 2-Phase Expression begint met een kort, snel zuigritme tot de melk begint te stromen. Daarna volgt een langzaam ritme om de melk af te kolven. Met de handige knoppen kun je het vacuüm omhoog en omlaag instellen op een niveau dat voor jou comfortabel is. Kenmerken van de borstkolf
  • Meer melk met een hogere energiewaarde
  • Gebruiksvriendelijke kolfinterface met 4 knoppen
  • Klein en draagbaar
  • 2-Phase Expression technologie
  • Tijdbesparend: bespaar tot 2 uur per dag

  De Medela Swing Maxi – dubbele elektrische borstkolf wordt geleverd inclusief:
  • Swing Maxi motorunit (gewicht motorunit: 220 gram)
  • 1x Slang met Y-stuk t.b.v. Swing Maxi borstkolf
  • 2x Connector met membraan
  • 2x PersonalFit borstschild maat M (24 mm)
  • 1x Netstroomadapter
  • 1x Calma borstvoedingsspeen
  • 2x Moedermelkflesje (150 ml) inclusief multideksel
  • 2x Flesstandaard


  @media (max-width: 500px) { #img_li_jbl {width: 100% !important;} #img_re_jbl {width: 100% !important;} }Wil jij ook comfortabeler kolven? Kijk dan eens naar Swing Maxi Flex™: Elke moeder is anders en elke borst ook. Daarom zijn de nieuwe Flex™ borstkolven er voor alle soorten en maten. Zo kolf jij nog comfortabeler en efficiënter.

  Gratis: persoonlijke professionele ondersteuning 24/7
  MyMedela is de borstvoeding-app van Medela die advies en tips geeft en antwoorden heeft op alle mogelijke vragen waar je als (aanstaande) moeder mee zit.
  Het is een Eerste Hulp Bij Borstvoeding met een 24-uurs balie. Een professional binnen handbereik, gewoon op je mobiele telefoon.
  Een lactatiekundige staat niet om 03u ’s nachts naast je bed om te helpen bij een acuut borstvoedingsprobleem. MyMedela is er wel voor je.
  Een uitkomst voor moeders die snel hulp of antwoord willen, ook al is het midden in de nacht.

  Maar de MyMedela app biedt je meer dan alleen advies, het geeft je houvast en overzicht, zo belangrijk wanneer je (net) moeder bent.
  Alle belangrijke gegevens van je kindje én van de borstvoedings- of kolfsessies registreer je eenvoudig en snel in de app.
  Zo wordt het verzamelen en delen van data en het borstvoeden makkelijk én overzichtelijk.
  Gratis beschikbaar in de AppStore en PlayStore

  174,99


  Titel: Medela Swing Maxi - dubbele elektrische borstkolf
  Prijs: € 174,99
  Productcode: 9200000009544007


   

De Medela Swing Maxi is een dubbele elektrische borstkolf die de kwaliteit combineert van de Medela Swing (enkele) borstkolf. Een groot voordeel van dubbel kolven is dat je in de helft van de tijd 18% meer melk kan afnemen. Wanneer je dubbel afkolft....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top