Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Adm. Financiële Advisering Kafa
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Teakhouten meubelen PolderTEAK

B.K Label-Cyclone pro Hang Anti Muggenlamp-Muggen


 • B.K Label-Cyclone pro Hang Anti Muggenlamp-Muggen
  B.K Label-Cyclone pro Hang Anti Muggenlamp-Muggen Zo werkt de B.K Label-Cyclone pro Hang Anti Muggenlamp-Muggen vanger-Muggen val-Insectenlamp-Vliegenlamp-Muggen killer lamp-Uv lamp vliegen-Hang lamp-Insectenverdelge--Mosquito killer-Elektrische anti muggen-Insect killer--Muggendoder

  Met de uv-lichtring trekt de Aura muggen en andere kleine vliegende insecten aan. Zodra ze in de buurt komen, kome de insecten vast te zitten in de kooi. Vervolgens gaan ze automatische naar het afval bakje onder aan de lamp. Daar worden ze gevangen en kunnen hieruit niet ontsnappen. Voor een optimaal effect plaats je de Aura in een donkere slaapkamer, Buiten terras, woonkamer of je veranda liefst een paar uur voordat je naar bed gaat. Het resultaat? Een heerlijke rustige nacht!

  Mee op vakantie
  Een muggenvrije slaapkamer is natuurlijk fijn, maar hoe ideaal is het als de B.K Label muggen vanger je ook vergezelt op vakantie? De Eenvoudige stekker stop je zo in het stopcontact waar dan ook in de buurt. De muggen lamp is licht van gewicht eenvoudig op te hangen aan een haakje of een spijker. Gebruik de B.K Label bijvoorbeeld op je hotelkamer, in de caravan, in je tent op de camping, op je luxe terras, of in je vakantiehuisje.

  Veilig en milieuvriendelijk
  Het uv-licht waarmee de Aura muggen lokt is onschadelijk, ook voor kinderen en zwangere vrouwen. En omdat er geen gebruikt wordt gemaakt van geur, geluid of hoge wattage is de B.K Label muggenvanger bovendien erg milieuvriendelijk.

  Gebruiksgemak voorop
  Het pure design zorgt voor optimaal gebruiksgemak. Zo heeft de B.K Label slechts één knop. Het bedienen is daarmee een fluitje van een cent. Ook het bakje is eenvoudig afneembaar.

  Specificaties:

  Krachtige UV Licht
  Photocatalyst trap
  Met een touch toets te bedienen
  360° aantrekking van de muggen
  Afneembaar opvangbakje
  Via snoer aan te sluiten (220v adapter meegeleverd)
  Geluidsniveau <20Dba
  Veilig voor zwangerschap
  De Aura geeft wel iets licht in het donker door de UV technologie

  29,95


  Titel: B.K Label-Cyclone pro Hang Anti Muggenlamp-Muggen
  Prijs: € 29,95
  Productcode: 9200000115308654


   

Zo werkt de B.K Label-Cyclone pro Hang Anti Muggenlamp-Muggen vanger-Muggen val-Insectenlamp-Vliegenlamp-Muggen killer lamp-Uv lamp vliegen-Hang lamp-Insectenverdelge--Mosquito killer-Elektrische anti muggen-Insect killer--Muggendoder

Met de uv-li....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top