Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Kjell's Opslag Kjell's Opslag
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->

Anti Diefstal Rugzak Inclusief Usb Oplaadstation -


 • Anti Diefstal Rugzak Inclusief Usb Oplaadstation -
  Anti Diefstal Rugzak Inclusief Usb Oplaadstation - Elke dag vinden er wereldwijd veel zakkenrol incidenten plaats. Dit zijn er per dag ongeveer 400.000. Met de Lovnix anti-diefstal rugzak zal dit jou nooit overkomen. Het materiaal waar deze tas mee is gemaakt, is lastig open te snijden. Dus op die manier kunnen uw spullen ook niet gestolen worden. U hoeft dus niet bang te zijn dat iemand met een scherp voorwerp uw tas kapotsnijdt.

  Deze tas is dus zeer zeker geschikt voor bijvoorbeeld uw geplande vakantie of citytrip. Doormiddel van deze rugzak, heb je geen zorgen meer over dat je spullen misschien weggehaald kunnen worden. Je kunt dus gewoon lekker genieten van de omgeving waar u zich bevindt.

  Deze rugzak is zo veilig omdat de ritssluiting tegen uw rug aanzit. U voelt dus sowieso als iemand uw tas open probeert te ritsen. Aan de buitenkant zitten veel vakken die je kunt gebruiken om je spullen in op te bergen. Deze vakken zijn niet goed zichtbaar.

  De rugzak heeft reflecterende details op de voorzijde waardoor jij in het donker ook goed zichtbaar bent. De tas is waterafstotend en heeft aan de buitenzijde een USB- en audioaansluiting. De binnenkant van de rugzak heeft meerdere vakken om uw benodigdheden goed op te bergen. Een van die vakken is een speciaal vak voor je laptop of tablet. De ruimte is geschikt voor een laptop of tablet tot 15,6 inch.

  Alle voordelen voor u nog even op een rijtje:
  -Waterafstotend
  -Stevig materiaal
  -Grote inhoud
  -Rits tegen uw rug
  -Reflecterende strepen
  -USB-oplaadpoort
  -Afmeting: 44x38x22 cm (HxBxD)

  39,99


  Titel: Anti Diefstal Rugzak Inclusief Usb Oplaadstation -
  Prijs: € 39,99
  Productcode: 9200000095294059


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top