Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Flevolamb Flevolamb
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Corel PaintShop Pro 2019 Ultimate - Nederlands / E


 • Corel PaintShop Pro 2019 Ultimate - Nederlands / E
  Corel PaintShop Pro 2019 Ultimate - Nederlands / E De ultieme gereedschapsset voor fotobewerking.

  Creëer superieure foto's en originele ontwerpprojecten met de zeer uitgebreide collectie met professionele bewerkingsgereedschappen van PaintShop Pro. Profiteer eveneens van onze waardevolle toepassingen, die uw gereedschapsset voor fotobewerking uitbreiden en uw vaardigheden uitbreiden tot de gebieden van animatie en digitale kunst. PaintShop Pro® 2019 Ultimate biedt fotoanimatie, foto's omzetten in schilderijen, intelligente beeldcorrectie, RAW-fotobewerking, creatieve inhoud en nog veel meer. En het allermooiste: elke nieuwe functie van PaintShop Pro 2019 is zorgvuldig ontwikkeld en samengesteld op basis van ideeën en verzoeken van onze gebruikers. Ontdek zelf waarom PaintShop Pro 2019 Ultimate uw betaalbare, gebruiksvriendelijke alternatief vormt voor Photoshop.
  Exclusieve collectie met bonussoftware voor de Ultimate-versie.
  Photomirage™ express:

  Zet elke afbeelding probleemloos en in een paar minuten om in een adembenemende animatie met PhotoMirage Express. Het is verbazingwekkend eenvoudig om uw foto's tot leven te brengen en het is verslavend, zo leuk als het is. Ook het delen van uw meesterwerken op sociale media is een fluitje van een cent. Gebruik PhotoMirage Express om indrukwekkende fotoanimaties te maken die uw publiek zullen boeien, betrekken en verbazen.
  Painter® essentials™ 6:

  U wordt een digitaal kunstenaar dankzij Painter Essentials 6. Dit makkelijk aan te leren schilderprogramma tovert uw foto's om in prachtige kunstwerken in olieverf, pastel of een impressionistische stijl. Of leer zelf schilderen, tekenen en schetsen op een leeg doek in een prettige omgeving, met potlood, pen en deeltjes.
  Perfectly clear 3.5 se:

  U kunt vertrouwen op intelligente beeldanalyse om cameragebreken en -beperkingen op te sporen en corrigeren. Met Perfectly Clear 3.5 SE zijn uw foto's binnen enkele seconden perfect, dankzij de bekroonde éénkliks-correctietechnologie die al het complexe werk voor u doet.
  Corel® aftershot™ 3:

  Leer snel hoe u op professionele wijze RAW-foto's kunt bewerken en neem controle over zeer grote fotocollecties met Corel AfterShot 3. Breng eenvoudige correcties en verbeteringen aan en bespaar tijd met batchverwerkingstools waarmee u aanpassingen op één foto of op duizenden foto's tegelijk kunt toepassen.
  Creatieve collectie van corel®:

  Breid uw creatieve mogelijkheden uit met tientallen penselen, texturen en meer dan 100 van royalty's gevrijwaarde achtergronden. Verbeter uw fotoprojecten met vrolijke ontwerpen, bloemen, zonsondergangen en meer, samen met een scala aan levendige penseelstreken.

  90


  Titel: Corel PaintShop Pro 2019 Ultimate - Nederlands / E
  Prijs: € 90,00
  Productcode: 9200000098138310


   

De ultieme gereedschapsset voor fotobewerking.

Creëer superieure foto's en originele ontwerpprojecten met de zeer uitgebreide collectie met professionele bewerkingsgereedschappen van PaintShop Pro. Profiteer eveneens van onze waardevolle toepass....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top