De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
Peter Evers Peter Evers
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Pelletkachels Flevo Pelletkachels Flevo
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Madison Palletkussen Lounge Panama Grijs - 120 x 8


 • Madison Palletkussen Lounge Panama Grijs - 120 x 8
  Madison Palletkussen Lounge Panama Grijs - 120 x 8 Madison Palletkussen Soft Panama Grijs is een goede basis voor je loungeset. Het palletkussen heeft afmetingen van 120cm x 80cm. Daarmee heeft het de ideale afmeting voor een loungeset van pallets. Het donkergrijze palletkussen is gemaakt uit verschillende materialen. Het is voor 50% gemaakt uit katoen, 45% polyester en 5% rest stoffen. De vulling is gemaakt uit één deel. Hierdoor zit deze comfortabel en stevig. Het gewicht van het kussen is 2,5kg. Niet zwaar en dus makkelijk op te bergen na gebruik. Het Madison palletkussen is voorzien van een waterrepallet hoes. Het grote voordeel hiervan is, is dat deze tijden een regenbui gewoon buiten blijven liggen. De kussenhoes is voorzien van een rits. Deze is te verwijderen en te wassen in de wasmachine. VoordelenKan tegen een regenbui.Het kussen heeft de ideale afmeting voor een loungeset van pallets.Gemaakt voor intensief gebruik.De kussenhoes van gewassen worden in de wasmachine.De belangrijkste specificatiesDe afmetingen zijn 120 x 80 x 12cm.Het loungekussen is waterrepallent.De gebruikte stoffen: 50% katoen, 45% polyester en 5% andere stoffen.Vulling gemaakt uit één deel.Gewicht: 2,5 kg.Kleur: donkergrijs

  79,89


  Titel: Madison Palletkussen Lounge Panama Grijs - 120 x 8
  Prijs: € 79,89
  Productcode: 9200000108248932


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top