Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Flevolamb Flevolamb
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

MiMi Innovations Luxe Houten Wereldkaart - Muurdec • MiMi Innovations Luxe Houten Wereldkaart - Muurdecoratie - 90x54 cm/35.4x21.4 inch - Bruin

  MiMi Innovations Luxe Houten Wereldkaart - Muurdec PREMIUM KWALITEITSPRODUCT: Gemaakt van milieuvriendelijk en FSC-gecertificeerd hout met extreem hoge mate van nauwkeurige lasersnijtechniek. Dit maakt de houten wereldkaarten van MiMi Innovations de meest onderscheiden en gedetailleerde wereldkaarten ter wereld.

  UNIEKE MUURDECORATIE: Zeer gedetailleerde wereldkaart gemaakt van hout als exclusieve blikvanger aan je muur met de afmetingen van 90x54 cm/35.4x21.3 inch. Personaliseer de wereldkaart met foto's, notities of zelfs tickets voor je volgende reis.

  DIY EN EENVOUDIG OP TE HANGEN: Eenvoudig te monteren aan de muur door een uniek doe-het-zelfsysteem met het gebruik van meegeleverde houten begrenzers en een positioneringsstrip.

  PERFECT CADEAU: Uitzonderlijk geschenk voor een housewarming of verjaardag en ideaal voor thuis of op kantoor. De houten wereldkaart van MiMi Innovations staat garant voor fantastische kunst aan de muur en wordt geleverd in een luxe verpakking.

  SET IS INCLUSIEF: De set bevat 9 grote delen van de wereld, alle accessoires om de wereldkaart compleet te maken, 16 rode en 16 witte tags en meertalige handleiding met afbeeldingen, allemaal verpakt in de originele MiMi Innovations-verpakking.


  Met de MiMi Innovations Luxe Houten Wereldkaart 90x54 cm/35.4x21.4 inch heb je een zeer gedetailleerde wereldkaart van milieuvriendelijk en FSC-gecertificeerd hout als exclusieve decoratie aan de muur. Door de extreem nauwkeurige lasersnijtechniek is de houten wereldkaart zeer gedetailleerd op schaal weergegeven met veel kleine eilanden als details.
  De wereldkaart is eenvoudig op te hangen door een uniek DIY-systeem met gebruik van houten limiters. De uitgebreide meertalige handleiding met overzichtelijke foto’s beschrijft in eenvoudige stappen de volgorde van montage.
  Zodra de originele MiMi Innovations wereldkaart aan de muur hangt kun je deze persoonlijk maken door met de 16 rode en 16 witte tags aan te geven waar je al bent geweest of nog naar toe wilt gaan. Of plak je foto’s en notities of zelfs tickets voor je volgende reis.
  Een perfect cadeau voor een housewarming of verjaardag en geweldig voor thuis, maar ook als exclusieve decoratie op kantoor.
  De houten wereldkaarten van MiMi Innovations zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren en worden geleverd in de originele MiMi Innovations verpakking.

  Kenmerken
  - Milieuvriendelijk en FSC-gecertificeerd hout
  - Zeer gedetailleerde wereldkaart
  - Eenvoudig op te hangen
  - Inclusief montagemateriaal
  - Personaliseren met MiMi Innovations tags
  - In originele MiMi Innovations verpakking

  In deze verpakking:
  9 x Grote delen om de Wereldkaart samen te stellen
  1 x Sticker Strip voor positionering van de wereldkaart
  1 x Flesje lijm
  Houten limiters
  32 x Originele houten MiMi tags (16 rood, 16 wit)
  Handleiding in meerdere talen

  Product informatie
  - Product: MiMi Innovations Luxe Houten Wereldkaart - Muurdecoratie - 90x54 cm/35.4x21.4 inch - Bruin
  - Materiaal: HDF Hout
  - Afmetingen: L 90 x B 54 cm/L 35.4 x B 21.4 inch
  - Kleur: Bruin
  - Verpakking: Originele MiMi Innovations Cadeau verpakking
  - Afmetingen verpakking: L 34 x B 28 x H 3,8 cm/L 13.4 x B 11 x H 1.5 inch
  - Gewicht verpakking: 1115 gram
  - Merk: MiMi Innovations

  49,95 44


  Titel: MiMi Innovations Luxe Houten Wereldkaart - Muurdec
  Prijs: € 44,00
  Productcode: 9200000098930038


   

PREMIUM KWALITEITSPRODUCT: Gemaakt van milieuvriendelijk en FSC-gecertificeerd hout met extreem hoge mate van nauwkeurige lasersnijtechniek. Dit maakt de houten wereldkaarten van MiMi Innovations de meest onderscheiden en gedetailleerde wereldkaarten....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top