Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
PolderTEAK PolderTEAK
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Star Shower Laser Light - 100 meter afstand


 • Star Shower Laser Light - 100 meter afstand
  Star Shower Laser Light - 100 meter afstand De Star Shower is waterdicht zodat u het artikel zowel binnen als buiten kan gebruiken om dansende lichtjes te projecteren. Dankzij de ingebouwde lichtsensor gaat de Star Shower automatisch aan zodra het donker is. Verbaas niet alleen uw buren maar de gehele straat met deze gave versiering voor in uw tuin. Met slechts één klik kunt u een sfeerverlichting voor elk type gelegenheid creëren. De Star Shower is perfect als kerstverlichting, een diner bij kaarslicht maar ook bij allerlei andere feesten of festiviteiten. De Star Shower kan oppervlaktes tot 300m2 verlichten met een afstand van maximaal 100 meter. Dit is mogelijk door een nieuwe technologie die prachtige holografische sterren projecteert in de kleuren rood en groen of alleen groen. Met de Star Shower bespaart u het ontwarren van gewone lichtjes en u voorkomt dat als u eenmaal klaar bent dat er dan 1 lampje kapot blijkt te zijn. Er zijn geen ingewikkelde montage werkzaamheden nodig om de Star Shower in gebruik te nemen. De Star Shower is klein, robuust, weerbestendig en schokbestendig en ook nog onderhoudsvrij. Verbazingwekkende effecten in een recordtijd! De Star Shower is niet alleen leuk voor uw huis en tuin te decoreren als particulier maar ook geschikt voor hotels, cafe's, restaurants of uw bedrijfsgebouw te decoreren in een winter of kerstsfeer! Ook kunt U het licht projecteren op wanden, plafonds, dansvloeren, landschappen, zwembaden, tuinhuisjes, vijvers, grasvelden, etc. 94% Van alle koper van dit artikel raad dit artikel aan aan andere consumenten. Dit model heeft GEEN afstandsbediening en geen motion functie!

  Let op: niet direct in de laser kijken, dit kan blindheid veroorzaken!

  29,9


  Titel: Star Shower Laser Light - 100 meter afstand
  Prijs: € 29,90
  Productcode: 9200000072419456


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top